«Άγιος» ο Πρώτος Σκόρερ του Πρωταθλήματος Middlesex.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου τ.έ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αγγλικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος της Κομητείας του Middlesex. Ανάμεσα στις εκατοντάδες μέλη και εκπροσώπους των ομάδων, που αγωνίζονται στις 3 κατηγορίες και στους 4 ομίλους του εν λόγω Πρωταθλήματος, ήταν και τρεις εκπρόσωποι της Ομογενειακής Ομάδας St. PanteleimonFC.

Οι εκπρόσωποι αυτοί ήταν: Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας (Ιδρυτής &Εφημέριος της Ομάδας), Γιάννης Αρμένακας (Διευθυντής Ποδοσφαίρου) και Στυλιανός Κελαϊδίτης (Γραμματέας).

Κατά τη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Λίγκας στις διάφορες κατηγορίες της, το καταστατικό της, τις συνεργασίες των ομάδων μεταξύ τους, τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, τους διαιτητές, τη μπάλα που θα χρησιμοποιείται στους αγώνες και άλλα, για τα οποία συναποφάσισαν οι παρευρισκόμενοι αντιπρόσωποι των ομάδων.

Κατόπιν, ανακηρύχθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες στις διάφορες κατηγορίες, οι νικητές των τελικών στα κύπελλα της Λίγκας, όπως επίσης και ο πρώτος σκόρερ ολόκληρου του Πρωταθλήματος της Κομητείας του Middlesex, σε όλες δηλαδή τις κατηγορίες και τους ομίλους.

Αυτή η τελευταία φάση της Γενικής Συνέλευσης ενδιέφερε ιδιαίτερα την Ομάδα των «Αγίων», η οποία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια και μάλιστα αήττητη στην Α΄ Κατηγορία (Ανατολικός Όμιλος), με 58 βαθμούς, 10 περισσότερους από τη δεύτερη ομάδα. Ο Πρόεδρος της Λίγκας παρέδωσε το έπαθλοτης πρωταθλήτριας στον π. Αναστάσιο Σαλαπάτα, καθώς επίσης και τρόπαια για κάθε έναν ποδοσφαιριστή των «Αγίων».

Ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή ήταν και η απονομή του πρώτου σκόρερ ολόκληρου του Πρωταθλήματος της Κομητείας του Middlesex, στον ποδοσφαιριστή των «Αγίων» Νίκο Σαλαπάτα, το οποίο επίσης παρέλαβε -με μεγάλη υπερηφάνεια και συγκίνηση- ο π. Αναστάσιος Σαλαπάτας.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και τις καθιερωμένες φωτογραφίες, αρκετοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να συγχαρούν τους εκπροσώπους των «Αγίων», για το σπουδαίο κατόρθωμα και τη μεγάλη επιτυχία να αναδειχθούν πρωταθλητές από την πρώτη μόλις χρονιά στην Αγγλική Ποδοσφαιρική πυραμίδα.

Η αγωνιστική και ποδοσφαιρική προσπάθεια της Ομογενειακής Ομάδας St. PanteleimonFCθα συνεχιστεί στην ανώτερη Κατηγορία Premiership της Κομητείας του Middlesex.

Anastasios Salapatas

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ