Χαιρετισμός Υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρασε εκδήλωση για την υποδοχή νέων φοιτητών/τριών στο «Αγγλόφωνο Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Αρχαιολογία, Ιστορία και Λογοτεχνία της Αρχαίας Ελλάδας» τουΕΚΠΑ

Τη συμβολή των ξενόγλωσσων προγραμμάτων σπουδών των ελληνικών πανεπιστημίων στην εξωστρέφεια και διεθνή προβολή της χώρας μας τόνισεο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας σε  χαιρετισμό που απηύθυνε σήμερασε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την υποδοχή των νέων φοιτητών και φοιτητριών του «Αγγλόφωνου Προπτυχιακού Προγράμματος στην Αρχαιολογία, Ιστορία και Λογοτεχνία της Αρχαίας Ελλάδας» της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Καλωσορίζοντας τους νεοεισερχόμενους φοιτητές και φοιτήτριες, ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε στην ποιότητα της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και στις δυνατότητές της να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα σύγχρονο, διεθνοποιημένο περιβάλλον. «Η Ελλάδα αποτελεί αξιόπιστη επιλογή στον χώρο της διεθνούς εκπαίδευσης. Το Υπουργείο Εξωτερικών στηρίζει κάθε εκπαιδευτική πρωτοβουλία που ενισχύει την εξωστρέφεια της χώρας μας και την προβολή του ελληνικού πολιτισμού.», τόνισε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του για την προβολή των ξενόγλωσσων προγραμμάτων σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ