-Με αφορμή την κρίση στην Ελλάδα «έρχονται» αυστηρότεροι κανόνες στις τράπεζες των χωρών της ευρωζώνης και ένα ενιαίο φορολογικό σύστημα για όλους τους Ευρωπαίους!!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σχέδιο για την δημιουργία ενός ενιαίου φορολογικού συστήματος για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, από τις χώρες-μέλη της ΕΕ επεξεργάζονται οι τεχνοκράτες στις Βρυξέλλες, αναφέρει σχετικό ρωσικό δημοσίευμα.
Κατά το δημοσίευμα αυτό, η οικονομική κρίση της ευρωζώνης, που αποκαλύφθηκε σε όλη της την έκταση με την πρόσφατη κρίση στην χώρα μας, θα επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές. Τα μεγάλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι η Γαλλία και η Γερμανία, κατηγορήθηκαν για «εκφοβισμό» της Ελλάδας, με σκοπό την πλήρη υποταγή της και την επιβολή σκληρών μέτρων λιτότητας, με αντάλλαγμα την συμφωνία ενός σχεδίου διάσωσης, για να παραμείνει η χώρα εντός της νομισματικής ένωσης.Fahnen_Europaparlament
Αλλά η κρίση αυτή δεν σταματά εκεί, όπως υποστηρίζει το ρωσικό δημοσίευμα.

Οι ηγέτες της ΕΕ σκέφτονται σοβαρότατα την επιβολή αυστηρότερων κανόνων στις τράπεζες της Ευρωζώνης, καθώς και την καθιέρωση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος

Μεταξύ των διαπραγματεύσεων διάσωσης και των συνομιλιών για την οικονομική κρίση μεταξύ των Βρυξελλών και της Ελλάδας, οι ηγέτες της ΕΕ ξεκίνησαν να σκέφτονται σοβαρότατα την επιβολή αυστηρότερων κανόνων στις τράπεζες της Ευρωζώνης, καθώς και την καθιέρωση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος.
Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι, σύμφωνα με άρθρο, που δημοσιεύθηκε στο διαδικτυακό γερμανικό περιοδικό “Spiegel Online”, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, απαιτεί αυστηρότερους κανόνες για την νομισματική ένωση, ενώ ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ομιλεί για μια ανεξάρτητη «οικονομική διακυβέρνηση» στην ευρωζώνη, η οποία σημαίνει αυτόματα την ύπαρξη ενός ενιαίου φορολογικού συστήματος για όλες τις χώρες-μέλη της.

Τα κράτη-μέλη, σαν εθνικές ανεξάρτητες οντότητες, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και όλα θα «εκπορεύονται» πλέον από το «ιερατείο» των Βρυξελλών

Όσοι υποστηρίζουν την ιδέα ενός κεντρικού ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος και μιλούν για μια κεντρική διαχείριση, δεν πιστεύουν στην ύπαρξη μιας ανεξάρτητης «ευρωπαϊκής Κυβέρνησης», τονίζουν άλλες πηγές, αλλά προφανώς πρόκειται για “παραπλάνηση”. Σύμφωνα με τον Ολάντ, όμως, η Ευρωζώνη χρειάζεται τον δικό της Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος θα μπορούσε να παρεμβαίνει στους εθνικούς προϋπολογισμούς των χωρών-μελών.
Όπως εκτιμούν ειδικοί Έλληνες και ξένοι αναλυτές, που μελετούν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ΕΕ, αυτό σημαίνει αυτόματα το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας υπερεθνικής ΕΕ. Τα κράτη-μέλη, σαν εθνικές ανεξάρτητες οντότητες, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και όλα θα «εκπορεύονται» πλέον από το «ιερατείο» των Βρυξελλών.

Οι Γερμανοί βουλευτές έχουν το συνταγματικό δικαίωμα, να απαιτούν όλο και περισσότερα έγγραφα της ΕΕ να μεταφράζονται ή να γράφονται στα γερμανικά, με σκοπό «να διαφυλαχθεί η γερμανική γλώσσα»

Έτσι, η Θρησκεία, η Παιδεία, ο Πολιτισμός, η Ιστορία, αλλά και η ύπαρξη εθνικού Στρατού, που υπάγονται στην δικαιοδοσία του κάθε κράτους-μέλους, θα αποτελέσουν παρελθόν δικαίωμα για το κάθε κράτος των “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης”.
Οι Γερμανοί, το μόνο πρόβλημα, που είχαν να παραθέσουν στο προτεινόμενο φορολογικό σύστημα, ήταν η απαίτηση της χρησιμοποίησης εντατικότερα της γερμανικής γλώσσας στα έγγραφα της ΕΕ.
Το γερμανικό κοινοβουλευτικό όργανο έκρινε, ότι Γερμανοί βουλευτές έχουν το συνταγματικό δικαίωμα, να απαιτούν όλο και περισσότερα έγγραφα της ΕΕ να μεταφράζονται ή να γράφονται στα γερμανικά, με σκοπό «να διαφυλαχθεί η γερμανική γλώσσα».
Ο λόγος έχει να κάνει, με το ότι πολλές επιτροπές στο γερμανικό Κοινοβούλιο (Bundestag) αρνούναι να διαβουλευθούν Κοινοτικά έγγραφα, επειδή είναι διαθέσιμα μόνον στα αγγλικά, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του γερμανικού Κοινοβουλίου, Johannes Singhammer και σχετικές δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sueddeustche Zeitung”.

Η δημιουργία μιάς Ευρώπης, που μετασχηματίζεται ταχύτατα σε ένα υπερεθνικό μόρφωμα ενωμένων κρατών

Έτσι, το μέλλον των εγγράφων από κοινού από τους Ευρωπαίους Υπουργούς μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει περισσότερες γερμανικές λέξεις, αλλά μένει να δούμε, πόσα επιχειρήματα θα υπάρξουν για την υποστήριξη της δημιουργίας μια ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης εντός της ευρωζώνης, καταλήγει το δημοσίευμα.
Κατά τους ίδιους αναλυτές, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο δεύτερος γύρος εκφοβισμού από τις μεγάλες χώρες προς τις πιο μικρές χώρες, σαν την Ελλάδα, εντός της ΕΕ, με σκοπό την δημιουργία μιάς Ευρώπης, που μετασχηματίζεται ταχύτατα σε ένα υπερεθνικό μόρφωμα ενωμένων κρατών.
Η Ελλάδα αποτέλεσε πιθανότατα τον κινητήριο μοχλό αυτών των εξελίξεων εντός της ευρωζώνης σκοπίμως από όλους του μηχανισμούς της ένωσης αυτής, που γνώριζαν και βάδισαν εντός συγκεκριμένου σχεδίου υποδούλωσης των Ευρωπαίων πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ