Η δύναμη της ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής έχει ως στόχο να καταστείλει ταραχές και συγκρούσεις στο εσωτερικό των κρατών-μελών της Ε.Ε. και έχει εκπαιδευτεί σε ακραία σενάρια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η εκπαίδευση ένοπλων περιπολιών, η καταστολή εξέγερσης του πλήθους και ο έλεγχος ταραχών!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σε γερμανικό έδαφος “ετοιμάζεται” ειδικό σώμα ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής για να δράσει στην Ελλάδα, όπου οι Γερμανοί και οι άλλοι εταίροι μας αναμένουν το ξέσπασμα μεγάλης πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής!
Αυτό αναφέρουν διάφορες δημοσιογραφικές πηγές, καθώς ανώτατοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. προετοιμάζουν σχέδια δράσης και εγκαθίδρυσης μιας αστυνομικής και συγχρόνως στρατιωτικής δύναμης, διότι φοβούνται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές, σε όλη την Ε.Ε., αρχής γενομένης από την Ελλάδα.
Όπως όλα δεΐχνουν, προετοιμάζεται εντατικά, με ειδική εκπαίδευση, μονάδα Στρατοχωροφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία χρηματοδοτείται απο ειδικό ταμείο, ώστε να καταστεί έτοιμη να αναπτυχθεί οπουδήποτε απαιτηθεί, σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής ή πολέμου.GERMANY

“Η Στρατοχωροφυλακή της Ε.Ε. αποτελείται από άνδρες και γυναίκες, που προέρχονται από επτά ευρωπαϊκά κράτη, όπως είναι η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πολωνία και η Γερμανία, και έχει ως στόχο να καταστείλει ταραχές και συγκρούσεις στο εσωτερικό των κρατών-μελών της Ε.Ε.”

Όπως αναφέρει και ο βρετανικός τύπος, η εκπαίδευσή της εν λόγω δύναμης ολοκληρώνεται ήδη και έλαβε χώρα σε επαρχία του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην Γερμανία, με σκοπό την προετοιμασία της δύναμης αυτής ως μέρος του προγράμματος δημιουργίας στρατοχωροφυλακής της Ε.Ε..
Η εφημερίδα “Breitbart” του Λονδίνου ανέφερε, ότι έλαβε χώρα μεγάλη άσκηση της μονάδας αυτής, που παρακολούθησαν 600 μέλη αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων χωρών-μελών της Ε.Ε., σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν αποτελεσματικά τα στρατεύματα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Στρατοχωροφυλακής.
Η επίλεκτη μονάδα αποτελείται από άνδρες και γυναίκες, που προέρχονται από επτά ευρωπαϊκά κράτη, όπως είναι η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πολωνία και η Γερμανία, και έχει ως στόχο να καταστείλει ταραχές και συγκρούσεις στο εσωτερικό των κρατών-μελών της Ε.Ε..

Η δύναμη της ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής έχει εκπαιδευτεί σε ακραία σενάρια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η εκπαίδευση ένοπλων περιπολιών, η καταστολή εξέγερσης του πλήθους και ο έλεγχος ταραχών!

Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι σε περίπτωση, που δημιουργηθούν ταραχές στην χώρα μας, θα μας έλθουν από το εξωτερικό οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη, όπως ακριβώς αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα “Εxpress”, που υπογραμμίζει, ότι όλες οι χώρες της Ένωσης το έχουν προσυμφωνήσει!
Η δύναμη αυτή έχει εκπαιδευτεί σε ακραία σενάρια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η εκπαίδευση ένοπλων περιπολιών, η καταστολή εξέγερσης του πλήθους και ο έλεγχος ταραχών, ενώ στην δύναμη αυτή υπάρχουν και ομάδες SWAT, καθώς και ειδική εγκληματολογική Υπηρεσία.
Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί, πως ο εκπρόσωπος της γερμανικής Κυβέρνησης για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Andrej Huko, αν και ζήτησε να παραστεί στην επίδειξη των δυνάμεων αυτών, εμποδίστηκε από το να μεταβεί στην τοποθεσία, όπου διεξήχθη η “εκπαίδευση” της εν λόγω δύναμης.

Αυξάνονται διαρκώς οι φόβοι, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσει τον δικό της στρατό, που θα δρά κατά των λαών της Ε.Ε.!

Ο Andrej Huko, που ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό, ισχυρίστηκε, ότι η ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη ετοιμάζεται να καταστείλει «πολιτικές συγκεντρώσεις» και λαϊκές «διαμαρτυρίες»!!
Η «στρατιωτικοποίηση της Αστυνομίας» είναι «εξαιρετικά ανησυχητική και αντίθετη στην ίδια την Γερμανία, λόγω της αρχής του διαχωρισμού μεταξύ των αστυνομικών και των στρατιωτικών, τονίζει ο ίδιος.
Ωστόσο, οι φόβοι, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσει τον δικό της στρατό, που θα δρά κατά των λαών της Ε.Ε., αυξάνονται, αναφέρει έμπειρος πρώην ανώτατος αξιωματικός των βρετανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, υποστηρίζοντας, ότι η δύναμη αυτή θα μπορούσε να υπονομεύσει την άμυνα του ΝΑΤΟ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Αν φύγουμε από την Ε.Ε., θα υπονομεύσουμε το τελικό σχέδιο της διαμόρφωσης ενός στρατού της Ε.Ε., και αυτό ακριβώς πρόκειται να γίνει”!

Οι πρόσφατες ταραχές σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις και τα επεισόδια στα ελληνοσκοπιανά σύνορα αποτέλεσαν την αφορμή για την έγκαιρη “προετοιμασία” της δύναμης αυτής, που προετοιμάζεται να αποτελέσει το “μακρύ χέρι” των Βρυξελών και φυσικά του Βερολίνου, σύμφωνα και με
την έκκληση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, τον Μάρτιο του 2015, για την δημιουργία ευρωπαϊκής ένοπλης δύναμης, χωρίς, όμως, να αναφερθεί η κύρια αποστολή της.
Οι Βρετανοί πολιτικοί είναι οργισμένοι από την ιδέα των Γερμανών, λέγοντας, ότι η δύναμη αυτή θα αποδυναμώσει την θέση της Βρετανίας στον κόσμο και θα πρέπει να ασκηθεί βέτο για τον λόγο αυτόν .
Βρετανός Συνταγματάρχης, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν για την Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου και ο οποίος συμβουλεύει την βρετανική Κυβέρνηση σε θέματα εθνικής ασφάλειας, δηλώνει: «Αν φύγουμε από την Ε.Ε., θα υπονομεύσουμε το τελικό σχέδιο της διαμόρφωσης ενός στρατού της Ε.Ε., και αυτό ακριβώς πρόκειται να γίνει»!

Η ευρωπαϊκή ελίτ φοβάται, σύμφωνα και με Έκθεση του “Stratfor”, μια νέα “γαλλική επανάσταση”, που θέλει να αποτρέψει πάση θυσία με την δράση της επίλεκτης αυτής ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές, όποιος νομίζει, ότι η εσπευσμένη προετοιμασία των Ευρωπαίων στρατοχωροφυλάκων σε γερμανικό έδαφος δεν γίνεται με πρώτο στόχο δράσης τους την Ελλάδα, “πλανάται πλάνην οικτρά”, καθώς οι Γερμανοί και οι άλλοι εταίροι μας αναμένουν προσεχώς το ξέσπασμα μεγάλης πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής στην χώρα μας.
Η ευρωπαϊκή ελίτ θέλει να εξουσιάζει τα κράτη, έχοντας τον δικό της στρατό, διότι, σε διαφορετική περίπτωση, η “εξουσία της θα ήταν το απόλυτο μηδέν”.
Οι ίδιοι αναλυτές εκτιμούν, ότι η ελίτ αυτή φοβάται, σύμφωνα και με Έκθεση του “Stratfor”, μια νέα “γαλλική επανάσταση”, ειδικά μετά την συμφωνία ΤΤΙΡ, η οποία πρόκειται να αλλάξει δραματικά την Ευρώπη, κάτι που θέλει να αποτρέψει πάση θυσία με την δράση της επίλεκτης αυτής ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ