. Σύμφωνα με έρευνα-μελέτη μεγάλης εταιρείας, με αντικείμενο τις μελλοντικές προβλέψεις και υπολογισμούς, οι ΗΠΑ θα χάσουν την πρωτοκαθεδρία από την Κίνα

Και χωρίς να έχει προβεί σε επιστημονικές μεθόδους τεκνοποίησης – Τι διαπιστώνει  επιστημονική έρευνα -Ωστόσο, Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας αμφισβητούν την έρευνα αυτή και την “παρθενογέννεση” και δίνουν άλλη εξήγηση!

Μία έρευνα του National Longitudinal Study of Adolescent Health στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προκαλέσει αίσθηση και πολλές συζητήσεις, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στην κοινή γνώμη της μεγάλης αυτής χώρας,  καθώς, σύμφωνα με το αποτέλεσμά της, μία
στις 200 μητέρες έμειναν έγκυες χωρίς να έχουν κάνει σεξ!
Η μελέτη έγινε σε ένα δείγμα 7.870 γυναικών από 15 έως 28 ετών, την περίοδο από το 1995 έως το 2009 και το αποτέλεσμά της δημοσιεύθηκε στο έγκυρο περιοδικό British Medical Journal.
Από την έρευνα προέκυψαν 45 γυναίκες και κορίτσια, τα οποία δήλωσαν, ότι περιήλθαν σε κατάσταση εγκυμοσύνης, χωρίς να έχουν συμμετοχή σε ερωτική πράξη και χωρίς να έχουν προβεί σε επιστημονικές μεθόδους τεκνοποίησης.
Το άρθρο εξηγεί, ότι το φαινόμενο της παρθενογέννεσης, δηλαδή της γονιμοποίησης του ωαρίου χωρίς σεξουαλική πράξη, είναι εφικτό, αλλά, ωστόσο, το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς τα αποτελέσματα της έρευνας, καθώς ανέλυσε τα στοιχεία των χιλιάδων γυναικών και κοριτσιών, που συμμετείχαν, καταλήγοντας σε ορισμένα δεδομένα.

Η «υπόσχεση αγνότητας»!

Διαπίστωσε, λοιπόν, ότι τα κορίτσια, που είχαν μείνει έγκυες, παρ’ όλο, που ισχυρίζονταν, ότι δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή για την σύλληψη, μοιράστηκαν μερικά κοινά χαρακτηριστικά.
Το 31% των κοριτσιών είχαν υπογράψει μια αποκαλούμενη «υπόσχεση αγνότητας», σύμφωνα με την οποία ορκίζονται – συνήθως για θρησκευτικούς λόγους – να μην κάνουν σεξ!
Το 15% των γυναικών, που δεν ήταν παρθένες και έμειναν έγκυες, είπαν επίσης, ότι είχαν υπογράψει τέτοιες δεσμεύσεις.
Περίπου το 28% των γονέων «παρθένων» μητέρων
δήλωσαν, ότι δεν είχαν αρκετές γνώσεις για να συζητήσουν για το σεξ και την αντισύλληψη με τις κόρες τους, σε σύγκριση με το 5% των γονέων κοριτσιών, που έμειναν έγκυες και είπαν, ότι είχαν σεξουαλική επαφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ