Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση της Γιορτής Κρασιού, που λόγω της πανδημίας είχε σταματήσει για δύο χρόνια, όπως δυστυχώς όλες οι πολιτιστικές δραστηριότητες.
Από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία της γιορτής, μια γλυκιά προσδοκία διαπερνούσε τη σκέψη μας: Ν’ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ και πάλι, να βρεθούμε με τα μέλη μας, με τους φίλους μας, με τους επισκέπτες μας.
Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και οι ακούραστοι και πιστοί βοηθοί μας, έβαλαν όλο τους το μεράκι, όλη τους την αγάπη για τον Σύλλογο, για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, που δε σταμάτησε όλο το απόγευμα, να προσέρχεται στο φιλόξενο χώρο του Nachbarschaftshaus.
Η γιορτή μας έφτασε στο αποκορύφωμά της με τα μουσικά ακούσματα του Συγκροτήματος ΖΟΡΜΠΑΣ DUO. Οι νέοι μας, όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά, κατέκλεισαν την πίστα και μαζί με τα παιδιά του χορευτικού μας, εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Στο αντάμωμα αυτό, μας τίμησαν με την παρουσία τους η Εκκλησία, ο Δήμος Νυρεμβέργης, η Ελληνική Κοινότητα, οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι και Οργανώσεις της περιοχής καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.
Για την επιτυχία της γιορτής, ευχαριστούμε θερμά τους ευγενικούς χορηγούς μας, τους ακούραστους βοηθούς μας, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει και το Διοικητικό μας Συμβούλιο που πάντα με καλή διάθεση, χαμόγελο και ενθουσιασμό, ξεπερνά κάθε εμπόδιο, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Επιμέλεια κειμένου, Ηπειρώτικος Σύλλογος <<Δωδώνη>> Νυρεμβέργης.

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης συγχαίρει την Πρόεδρο κυρία Κολιοφώτη και τα Μέλη του Δ.Σ. καθώς και την δραστήρια Νεολαία τους για την όμορφη Πολιτιστική εκδήλωση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ