Οι εγγραφές για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Κύπρου, συνεχίζονται και οι συμμετέχοντες αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς! Αξιοσημείωτοι είναι οι αριθμοί των μέχρι στιγμής εγγραφών που σημειώνονται για τη φετινή εκδήλωση, με το φετινό Μαραθώνιο να πρόκειται να αποτελέσει την καλύτερη και πολυπληθέστερη αθλητική εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Την πεποίθηση αυτή της Οργανωτικής ομάδας ενισχύει το γεγονός ότι οι εγγραφές σημειώνουν 300% αύξηση συγκριτικά την περσινή περίοδο, στατιστικό που φανερώνει ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις και κάνει στροφή σε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Περισσότεροι από 1000 δρομείς από 50 διαφορετικές χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Μαραθώνιο και αναμένονται ακόμη περισσότερες αποστολές αθλητών να καταφθάσουν μέχρι τις 29 Μαρτίου.image

Δηλώστε συμμετοχή και εσείς τώρα, μόνοι ή με την ομάδα σας, σε μία από τις έξι διαδρομές του Μαραθώνιου Λεμεσού και επωφεληθείτε έκπτωση μέχρι 30% πάνω στις κανονικές τιμές των διαδρομών. Η προσφορά ισχύει μέχρι 6 Μαρτίου ή μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις για κάθε διαδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μαραθωνίου www.limassolmarathon.com ή καλέστε μας στο 25880100.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ