-Δύο εκατομμύρια οφειλέτες της ΔΕΗ οφείλουν περίπου τρία δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ όσοι της χρωστούν από 3.000 ευρώ και πάνω, ανέρχονται σε τουλάχιστον 80.000!
-Τα συνεργεία έχουν πάρει οδηγίες, η αποκοπή της παροχής να γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η παράνομη επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σε δύο περίπου εκατομμύρια ανέρχονται οι καταναλωτές της ΔΕΗ, που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, που καταναλώνουν, ενώ τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ πλησιάζουν συνολικά οι οφειλές αυτές, που δημιουργούν μεγάλο πονοκέφαλο στην ΔΕΗ, αλλά και στο κυβερνητικό επιτελείο!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, η ΔΕΗ άρχισε μέσα στον Αύγουστο να αποστέλλει ειδοποιήσεις και εντολές διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με προτεραιότητα -όπως λένε οι πληροφορίες- σε όσους χρωστούν από 3.000 ευρώ και πάνω. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αριθμός αυτών των “κακοπληρωτών” ανέρχεται σε τουλάχιστον 80.000.
Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, που θα ξεκινήσουν από το Φθινόπωρο το «σαφάρι» των διακοπών ρεύματος στους οφειλέτες, έχουν πάρει οδηγίες, η αποκοπή να γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος από τους καταναλωτές, που είναι ευρέως διαδεδομένη πρακτική μέχρι σήμερα.

DEH

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ