Η παρουσία του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου, στο περίπτερο 16 (σταντ 11), προσέλκυσε πλήθος κόσμου και επιχειρηματιών από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν για τις ποικίλες υπηρεσίες που παρέχονται προς τα μέλη του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος.
Ενδεικτικό είναι ότι ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, με μέσο όρο περίπου τους 225 ανά ημέρα.
Παράλληλα κλείστηκαν συνεργασίες του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος με Επιμελητήρια διαφόρων νομών της χώρας.
Εξάλλου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας, προχώρησαν σε σημαντικές επαφές με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτές απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, καθώς και εμπορικούς αντιπροσώπους μικρών, μικρομεσαίων και μεγάλων εταιριών, ενώ έγιναν επαφές με τις ρωσικές εταιρίες Gazprom, Russian Railways και Rostec.
«Καταρχήν, θα ήθελα να συγχαρώ τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, για την άψογη απ’ όλες τις απόψεις διοργάνωση της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Τάσο Τζήκα και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Κυριάκο Ποζρικίδη. Το ΕλληνοΒουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος αποκόμισε τεράστια οφέλη από τη συμμετοχή του στην Έκθεση και πιστεύουμε ότι η ενημέρωση που παρείχαμε προς τους ενδιαφερόμενους, ήταν καταλυτική για τις εμπορικές τους σχέσεις με τη Βουλγαρία», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Ν. Χρήστος Καζαντζής και πρόσθεσε: «Σε μια μεταβατική περίοδο για τη χώρα μας, όπου το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη, οι Έλληνες επιχειρηματίες ψάχνουν εμπορικές συνεργασίες στις γειτονικές χώρες. Το άνοιγμα προς την αγορά της Βουλγαρίας, μίας χώρας που έχει στενούς εμπορικούς και οικονομικούς δεσμούς με την Ελλάδα, χρειάζεται μεθοδευμένες κινήσεις και σε αυτό το κομμάτι έρχεται το Επιμελητήριό μας, να συμβουλέψει και να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι ψάχνουν στρατηγικούς εμπορικούς συνεργάτες».

 

ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

voulgariko

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ