Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σε νέο βίντεο, που κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο, δύο γερμανόφωνοι τζιχαντιστές απειλούν, ότι το Ισλαμικό Κράτος πρόκειται να εξαπολύσει επιθέσεις μέσα στην Γερμανία.
Μάλιστα, οι δύο άνδρες, καλούν Γερμανούς και Αυστριακούς να ενταχθούν στην οργάνωσή τους, ώστε να τιμωρήσουν τους “άπιστους” στην πατρίδα τους.
Στο μήνυμά τους, που το κατέγραψαν στα γερμανικά, οι δύο τζιχαντιστές προσκαλούν «τους αδελφούς και τις αδελφές» τους να γίνουν μέλη του ΙΚ στην Συρία και το Ιράκ και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε γερμανικές και αυστριακές πόλεις.GERMANIA
Στο πεντάλεπτο αυτό βίντεο ένας από τους δύο άνδρες, που κρατούν όπλα, απειλεί ευθέως την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, τονίζοντας, ότι «θα εκδικηθούν για το αίμα των μουσουλμάνων, που χύθηκε στο Αφγανιστάν», όπου η Γερμανία έστειλε στρατεύματα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ένας άνδρας αναγνωρίστηκε και είναι ο Αμπο Ταλάχ αλ-Αλμάνι, ή, όπως είναι γνωστός, «Ντέσο-Ντογκ».
Υπενθυμίζεται, πως τουλάχιστον 700 Γερμανοί πολίτες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έχουν εγκαταλείψει την χώρα για να γίνουν μέλη του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία και το Ιράκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ