Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έλευση του νέου έτους και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου στη Λέσχη των μελών του Κρητικού Χωριού.
Τον αγιασμό τέλεσε και ευλόγησε την κοπή της βασιλόπιτας ο Πάτερ Γεώργιος Αδαμάκης της ενορίας Αγίων Αναργύρων της Ιεράς Αρχιεπισκόπης Αυστραλίας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.agiasmos
Η συμμετοχή των μελών ήταν για ακόμα μια φορά πολύ μεγάλη. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες και ποτό και το γλέντι δεν άργησε να στηθεί.
Το καλλιτεχνικό κομμάτι ανέλαβαν τα μέλη της νεολαίας και συγκεκριμένα ο Σήφης Μαράκης στη Λύρα, ο Γιώργος Ρεράκης στο Λαούτο και ο Γιάννης Σκουλάς στο Λαούτο, που με τους ήχους της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής τους διασκέδασαν όσους παρευρέθηκαν μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Κατά της διάρκεια της ημέρας το τμήμα της νεολαίας διοργάνωσε διάφορες παιδικές και αθλητικές δραστηριότητες για τα μικρά μέλη της Ενωσής μας.
Επίσης μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους το ετήσιο ημερόλογιο της Ενωσής μας το οποίο είναι αφιερωμένο στα 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου όπου φέτος όλες οι εκδηλώσεις της Ένωσης είναι αφιερωμένες στην επέτειο αυτή.
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Φραντζεσκάκης στην ομιλία του, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της ημέρας και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.agiasmos1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ