-Εντείνεται η επικοινωνία και η συνεργασία με ξένες Υπηρεσίες αλλά και μεταξύ όλων των συναρμοδίων κρατικών Υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Η Κυπριακή Αστυνομία ανακοίνωσε, ότι λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, αυξήθηκαν και στην Κυπριακή Δημοκρατία τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας.
Σε διευρυμένη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, στο Αρχηγείο της Κυπριακής Αστυνομίας, υπό την προεδρία του Αρχηγού του Σώματος, κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου και με την συμμετοχή των επικεφαλής των αρμοδίων Υπηρεσιών της Αστυνομίας, έγινε παρουσίαση και σκιαγράφηση των εν λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι και αξιολογήθηκε εκ νέου, ο τρόπος εφαρμογής των αυξημένων μέτρων, που ήδη εφαρμόζονται στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2015, όταν είχε συμβεί το προηγούμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.KIPROS
Κατά την σύσκεψη ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων αυτών, ενώ η Κυπριακή Αστυνομία δήλωσε, ότι, έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης, που διαμορφώνεται στην Ευρώπη και παγκοσμίως, αναφορικά με την απειλή της τρομοκρατίας, βρίσκεται σε εγρήγορση και παρακολουθεί το όλο ζήτημα στενά και σε όλα τα επίπεδα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Δήλωσε ακόμη, ότι υπάρχει συνεχής συνεργασία και συντονισμός μεταξύ των Υπηρεσιών του Σώματος, όπως επίσης και με τα συναρμόδια Υπουργεία και τις Υπηρεσίες του κράτους.
Οι Αστυνομικές Αρχές της Κύπρου ανέφεραν επίσης, ότι η επικοινωνία με ξένες συνεργαζόμενες Υπηρεσίες και με διεθνείς Οργανισμούς Ασφαλείας είναι συνεχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ