-«Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των νεαρών Μουσουλμάνων από την επιρροή των ριζοσπαστικών φονταμελιστών, είναι η διδασκαλία του Ισλάμ στα δημόσια σχολεία, όπου θα τους δίδεται η ευκαιρία να κάνουν κριτική στην θρησκεία τους».

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Ανώτατος κληρικός της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην Γερμανία, ζήτησε να γίνεται διδασκαλία του Ισλάμ στα δημόσια γερμανικά σχολεία όλης της χώρας, ως τρόπο για την “προστασία” των νέων μουσουλμάνων από τους «Φονταμελιστές»!
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας «skynewsarabia.com», που επισημαίνει, ότι ο Ευαγγελικός Επίσκοπος του Μονάχου, Χάϊνριχ Μπέντφορντ Στρομ (Heinrich Bedford-Strohm), σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα “Heilbronner Stimme”, απαιτεί «μια ολοκληρωμένη ισλαμική εκπαίδευση» στα γερμανικά σχολεία.
Για το ίδιο θέμα η γερμανική εφημερίδα «Zeit Online» σημειώνει, ότι σε έξι ομόσπονδα κρατίδια η ισλαμική θρησκεία διδάσκεται, ήδη.
Ωστόσο, στην Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλά εκατομμύρια Μουσουλμάνων, εξακολουθεί να μην υπάρχει πλήρης θρησκευτική εκπαίδευση για τους πιστούς του Ισλάμ.
«Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των νεαρών Μουσουλμάνων από την επιρροή των ριζοσπαστικών φονταμελιστών, είναι η διδασκαλία του Ισλάμ στα δημόσια σχολεία. Με την ευκαιρία της διδασκαλίας θα τους δίδεται η ευκαιρία να κάνουν κριτική στην θρησκεία τους», είπε ο Ευαγγελικός Επίσκοπος του Μονάχου.

MONAXO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ