Η Orangeland Sparta στήριξε την αθλητική γιορτή.

 Περισσότερες από 2000 συμμετοχές, 16 αθλητικές δραστηριότητες, 3 καταπληκτικές ημέρες και χιλιάδες επισκέπτες, αποτέλεσαν τα συστατικά επιτυχίας της δημοφιλούς γιορτής αθλητικού τουρισμού, Navarino Challenge 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες απόλαυσαν ένα πλήρες πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων. Η διοργάνωση, προώθησε το Ολυμπιακό Πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι», ενισχύοντας παράλληλα το μήνυμα της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής.

Η Orangeland Sparta, το πρώτο θεματικό και εκπαιδευτικό πάρκο στην Ελλάδα με αναφορά στην καλλιέργεια πορτοκαλιού, πιστό στις αρχές που προάγουν τις πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, τόσο εντός του χώρου της όσο και εκτός, υποστήριξε έμπρακτα το Navarino Challenge. Όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι παρευρισκόμενοι είχαν την  ευκαιρία να γευτούν φρεσκοστυμμένους χυμούς Spartis juice που προσφέρονταν αφειδώς στο περίπτερο της Orangeland Sparta.

Μεταξύ των συμμετεχόντων που πέρασαν από το περίπτερο, δοκίμασαν τα προϊόντα και φωτογραφήθηκαν ήταν o διασημος μαραθωνοδρόμος Dean Karnazis, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, ο δημοσιογράφος Φώτης Σεργουλόπουλος και η Kid Moxie, κατά κόσμον Έλενα Χαρμπίλα. Το «Navarino Challenge» πραγματοποιήθηκε Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με την συνδιοργάνωση της Costa Navarino, του The Westin Resort Costa Navarino, της Active Media Group και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας. Το άθλημα της κολύμβησης πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και το άθλημα του boccia υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

 Γραφείο Επικοινωνίας και Τύπου Σοφία Σταυριανίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ