Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται στην καρδιά της αγοράς της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη 49, ένα καινούργιο βιβλιοπωλείο. Το AΘENS BOOKSTORE είναι ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός, που αναπνέει στον παλμό αυτής της πόλης, ένας χώρος που δημιουργήθηκε, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, από ανθρώπους γεμάτους κέφι και δημιουργικότητα.

“Πρόθεσή μας, σημειώνουν οι δημιουργοί του βιβλιοπωλείου, να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του βιβλίου, να σας συστήσουμε το έργο εκλεκτών δημιουργών και να προτείνουμε ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα”.

Στο AΘENS BOOKSTORE θα βρείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες από την ελληνική και ξένη λογοτεχνία, βιβλία φιλοσοφίας, ποίησης, ψυχολογίας και μαγειρικής, δοκίμια, λευκώματα, ημερολόγια και φυσικά βιβλία για παιδιά. Ακόμη, θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια, σετ δημιουργικής απασχόλησης, puzzle αλλά και πολλά παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους!

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, ξύλινες σβούρες και σημειωματάρια, χριστουγεννιάτικα δώρα καθώς και χειροποίητα γούρια για το ξεκίνημα μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς!

Το AΘENS BOOKSTORE είναι μέλος της οικογένειας των AΘENS BOOKSTORE Publications που δημιουργήθηκαν το 2017, αναλαμβάνοντας την έκδοση των βιβλίων του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρ. Πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 8:00μμ, ξεκινά το όμορφο ταξίδι με μια βραδιά γιορτής στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, παρέα με το μουσικό συγκρότημα Je swing, αγαπημένους συγγραφείς που θα υπογράφουν τα βιβλία τους, δημιουργούς, καλλιτέχνες και όλους τους φίλους του βιβλίου.

 

ΑΘΕΝS Bookstore

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ