Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ταξίδεψε το κοινό με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, ξεδιπλώνοντας έτσι την ιστορία της αλησμόνητης πατρίδας μας, τον Πόντο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του γενικού προξενείου Düsseldorf κα. Ευαγγελία Κωστοπούλου, αδελφά ποντιακά σωματεία και όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της ΒΡΒ και του Βελγίου.

Η νεολαία που πλειοψηφούσε, διασκέδασε μέχρι το πρωί με τους στο τραγούδι Ιωάννη Κατωτικίδη, Χρήστο Στεφανίδη, Χρήστο Αναστασιάδη. Στην λύρα τους Αλέξη Στεφανίδη, Κώστα Θωίδη, Νίκο Ευθυμιάδη, Χρήστο Στεφανίδη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου δεσμεύονται να διευρύνουν τις δραστηριότητες μένοντας πάντα δίπλα στην νεολαία και τα ενδιαφέροντά της.

Τις ευχαριστίες μας στον κ. Θεόδωρο Mετεντζίδη και Μέγα Χορηγό της μουσικοχορευτικής βραδιάς για την προσφορά του όπως επίσης σε όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες αλλά και σε όλους τους πιστούς υποστηρικτές που δε λείπουν από δραστηριότητες του Συλλόγου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 14. Και 15. Δεκεμβρίου στην οποία θα γιορταστούν τα 35 Χρόνιά προσφοράς και δράσης του Συλλόγου μας. Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση

Με Τιμή

 

Ηλίας T. Μαυρίδης                            Παρασκευάς Λαβασάς

Πρόεδρος                                          Γραμματέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ