Με την συμμετοχή της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου.
-Δάσκαλοι και καθηγητές ζητούν την απόσυρση των αλλαγών στην λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων και την μη εφαρμογή των πορισμάτων της Επιτροπής Λιάκου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την πραγματοποίηση πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ανακοίνωσαν οι ελληνικές Ομοσπονδίες Δασκάλων (ΔΟΕ) και Καθηγητών (ΟΛΜΕ).
Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 6:00 το απόγευμα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Δάσκαλοι και καθηγητές ζητούν την απόσυρση των αλλαγών στην λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων και την μη εφαρμογή των πορισμάτων της επιτροπής Λιάκου.
Την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου θα απεργήσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ, με βάση την απόφαση της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η Ομοσπονδία τους ζητεί να απαλλαγούν οι διοικητικοί υπάλληλοι, που διώκονται δικαστικά, επειδή μετείχαν σε απεργία (στις 25/26 Νοεμβρίου 2013, κατά την διάρκεια των απεργιών στα ΑΕΙ κατά της διαθεσιμότητας διοικητικών υπαλλήλων), που κρίθηκε παράνομη για τυπικούς λόγους, αλλά όχι καταχρηστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ