Αλλά και το 58% των υποστηρικτών του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος δεν πιστεύει, ότι η Μέρκελ θα μπορεσει να ξανακερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη τους!

Αν και η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, παραδέχθηκε πρόσφατα, ότι έκανε λάθη στο προσφυγικό, σύμφωνα με δημοσκόπηση Ινστιτούτου, που διεξήχθη για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού “Focus”, η πλειοψηφία των συμπατριωτών της πιστεύει, ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους.
Και δεν είναι μόνον οι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων, όπως το ακροδεξιό-λαϊκιστικό κόμμα “Εναλλακτική για την Γερμανία” (AfD), που το πιστεύουν, αλλά και οι δικοί της υποστηρικτές.
Το 58% του συνόλου των ερωτηθέντων απάντησε, ότι η Μέρκελ δεν θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και μόνον το 38% απάντησε, ότι η Καγκελάριος θα τα καταφέρει, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση του Ινστιτούτου “TNS Emnid”, η οποία έγινε για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού.
Συγκεκριμένα, το ποσοστό των υποστηρικτών του AfD, οι οποίοι πιστεύουν, ότι η Μέρκελ δεν θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους ανέρχεται σε 91%. Ακολουθούν οι ψηφοφόροι των Φιλελευθέρων (FDP) με 71% και των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) με 61%.
Βέβαια, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι, όμως, το γεγονός, ότι και το 58% των υποστηρικτών του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) δεν πιστεύει, ότι η Μέρκελ θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους, ποσοστό που συμπίπτει με εκείνο του συνόλου των ερωτηθέντων, που έχουν την άποψη αυτή.

20050530-04-05.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ