«Οι Υπηρεσίες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου», ότι, εσχάτως εμφανίζονται οργανωμένες και συντονισμένες κινήσεις εξέγερσης μεταξύ των διάφορων προσφυγικών ομάδων, από την Ειδομένη μέχρι την Λέρο και ότι μερικές ΜΚΟ μπορεί να δουλεύουν άμεσα ή έμμεσα για ξένες Μυστικές Υπηρεσίες !

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, που βασίζονται σε μαρτυρίες στελεχών και αξιωματούχων των Αρχών Ασφαλείας, πολύ ανησυχητικά είναι τα στοιχεία, που έχουν συγκεντρώσει οι ελληνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας από την δραστηριότητα ορισμένων ΜΚΟ και μεγάλου αριθμού προσφύγων και παράνομων μεταναστών στις μουσουλμανικές «προσφυγουπόλεις» της χώρας μας, δηλαδή στα κέντρα φιλοξενίας και διαμονής προσφύγων και μεταναστών όλης της Ελλάδας!
Πρόκειται για στοιχεία, που καταδεικνύουν, ότι οι τελευταίες εξεγέρσεις στα διάφορα κέντρα φιλοξενίας και διαμονής προσφύγων και μεταναστών, που, κατά σύμπτωση, έγιναν την ίδια ημέρα, ήταν προϊόν μια συντονισμένης κίνησης, μέσω SMS, που ελήφθη την προηγούμενη ημέρα της εξέγερσης, από άγνωστο αποστολέα.
Αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό των εισερχομένων παράνομων μεταναστών στην χώρα, πλην των Σύριων, οι οποίοι καταγράφονται ως «πρόσφυγες».
Η ίδια καταγραφή ως «πρόσφυγες» ισχύει και για τους πολίτες του Ιράκ, που, όμως, είναι πλέον ελάχιστοι, ενώ αυξάνεται και το ποσοστό των ανδρών, σε σχέση με αυτό τον γυναικών και των παιδιών και ειδικότερα των ανδρών ηλικίας 20-40 ετών.

Οι ελληνικές Αρχές Ασφαλείας έχουν «κρούσει τον κώδωνα» του κινδύνου στην χώρα μας, ότι, εσχάτως εμφανίζονται οργανωμένες και συντονισμένες κινήσεις εξέγερσης μεταξύ των διάφορων προσφυγικών ομάδων, από την Ειδομένη μέχρι την Λέρο!

Κατά τις εκτιμήσεις ειδικών αναλυτών, στις αρχές του 2015, όταν ξέσπασε το πρώτο μεγάλο κύμα εισόδου στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε, πως το 90% των εισερχομένων ήταν πρόσφυγες, αλλά αυτή την στιγμή επίσημα το ποσοστό αυτό καταγράφεται μόλις σε 30%, καθώς η σταθεροποίηση της κατάστασης στην Συρία έχει μειώσει τον αριθμό των Σύρων, οι οποίοι φεύγουν από τις εστίες τους.
Έτσι ή αλλιώς, από τα περίπου 2,5 εκατομμύρια Χριστιανών (το 80% ήταν Ελληνορθόδοξοι και οι υπόλοιποι Καθολικοί, Αρμένιοι, Μαρωνίτες κλπ), οι περισσότεροι έμειναν να πολεμήσουν τους ισλαμιστές, ένα σημαντικό ποσοστό, περί το 20% κατέφυγε στον Λίβανο και από τους Αλαουίτες, που αποτελούσαν το 16% του πληθυσμού, κάπου 3.600.000 ψυχές, ένα ποσοστό 10%, μετακινήθηκε προς τον Λίβανο και οι υπόλοιποι έμειναν για να πολεμήσουν στην Συρία, αλλά το 40% μετακινήθηκε στο εσωτερικό της χώρας προς την Δαμασκό, την Καττάκεια, την Ταρτούς κλπ για να αποφύγουν την σφαγή.
Άρα, σημειώνουν οι αναλυτές, σχεδόν το σύνολο των προσφύγων από την Συρία αυτή την στιγμή, αφορά σουνίτες και αυτό έχει την σημασία του.
Όπως έχει την σημασία του και το γεγονός, που έγινε αντιληπτό από τις ελληνικές Αρχές Ασφαλείας, που, ήδη έχουν «κρούσει τον κώδωνα» του κινδύνου στην χώρα, ότι, εσχάτως εμφανίζονται οργανωμένες και συντονισμένες κινήσεις εξέγερσης μεταξύ των διάφορων προσφυγικών ομάδων, από την Ειδομένη μέχρι την Λέρο.

Την προηγούμενη ημέρα της εξέγερσης των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στην Ειδομένη, εντοπίστηκε ένα SMS, το οποίο παραλήφθηκε από 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά διαπιστώθηκε, ότι ο αποστολέας του ήταν άγνωστος και μη εντοπίσιμος, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα της Ασίας!

Την προηγούμενη ημέρα της εξέγερσης των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στην Ειδομένη, εντοπίστηκε ένα SMS, το οποίο παραλήφθηκε από 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες.
Το ξέσπασμα της βίας των προσφύγων – παράνομων μεταναστών, την επομένη της λήψης αυτού του μαζικού μηνύματος έδωσε απαντήσεις για το περιεχόμενό του.
Όπως επισημαίνουν οι αναλυτές, από την Ειδομένη, μέχρι την Χίο, ο συντονισμός τους εντυπωσίασε τις Υπηρεσίες Ασφαλείας και όταν αναζητήθηκε το ηλεκτρονικό ίχνος από δύο κινητά τηλέφωνα, που έπεσαν στα χέρια των Αρχών, διαπιστώθηκε, ότι ο αποστολέας ήταν άγνωστος και μη εντοπίσιμος, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα της Ασίας!
Σύμφωνα με τους ειδικούς, προκύπτουν, λοιπόν, ορισμένα «καυτά» ερωτήματα: Ποιός και πώς είναι σε θέση να γνωρίζει τους αριθμούς των τηλεφώνων των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια και πώς επικοινωνεί μαζί τους μαζικά;
Πόσο συμπτωματικό μπορεί να είναι το συγκεκριμένο γεγονός με την μαζική ειδοποίηση στα τηλέφωνα μαθητών κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου 2008, τότε που κάποιοι ήθελαν να κάψουν την Αθήνα;

Ειδικοί αναλυτές υπογραμμίζουν, ότι όλα αυτά παραπέμπουν σε δράση ξένων Μυστικών Υπηρεσιών στα κέντρα διαμονής των προσφύγων της χώρας μας, υπολογίζοντας, ότι οι μισές-τουλάχιστον-από τις δραστηριοποιούμενες ΜΚΟ μπορεί να δουλεύουν άμεσα ή έμμεσα για ξένες Μυστικές Υπηρεσίες!

Ένα άλλο ερώτημα, που έχουν, επίσης, οι Αρχές Ασφαλείας, είναι, πώς οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες εξακολουθούν να έχουν σύνδεση στα κινητά τους;
Δηλαδή, ποιός πληρώνει τον λογαριασμό χιλιάδων δολαρίων του κάθε κινητού, κάθε μήνα, όταν για χώρες εκτός ΕΕ το κόστος κλήσης μπορεί να φθάσει και πέντε δολάρια το λεπτό και όταν, αντίστοιχα, πανάκριβη είναι και η σύνδεση διαδικτύου;
Πριν μερικές εβδομάδες ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μοίρασαν κάρτες δωρεάν σε πολλούς από αυτούς σε κέντρα φιλοξενίας της Βόρειας και Βορειοδυτικής Ελλάδας. Ποιος είχε καταβάλει το κόστος αυτών των καρτών;
Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν κάποιοι ευσυνείδητοι υπάλληλοι των ελληνικών Αρχών Ασφαλείας ερευνούν την απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων, πέφτουν επάνω σε… ΜΚΟ!
Όμως, τα μέλη τους αρνούνται να καταγραφούν σε φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες, ενώ παράγουν ανθρωπιστικό έργο και φυσικά θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, προκειμένου να προσελκύσουν εθελοντές!
Οι ειδικοί αναλυτές υπογραμμίζουν, ότι όλα αυτά παραπέμπουν σε δράση ξένων Μυστικών Υπηρεσιών στα κέντρα διαμονής των προσφύγων της χώρας μας, υπολογίζοντας, ότι οι μισές-τουλάχιστον-από αυτές τις ΜΚΟ μπορεί να δουλεύουν άμεσα ή έμμεσα για ξένες Μυστικές Υπηρεσίες!

PROSFIGES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ