Μπορεί να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε”!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Νέα επίθεση στην Κυβέρνηση και γενικότερα στον πολιτικό κόσμο της χώρας μας εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά.ieronimos
Συγκεκριμένα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της Κυβέρνησης και της προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει να υποβαθμιστεί το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε».
Αναφερόμενος στην κρίση και στην συμβολή των κομμάτων, ο κ. Ιερώνυμος είπε, ότι «είναι μία δύσκολη εποχή και όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται σε όλους τους κλάδους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε, τι θέλουμε, ποιά οικογένεια θέλουμε, πώς θέλουμε τα παιδιά μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε αύριο, ποιό όραμα θα έχουμε» και πρόσθεσε: «Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;».
Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε και στο προσφυγικό, καλώντας τους Έλληνες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, των οποίων η πατρίδα βομβαρδίζεται δίχως δική τους ευθύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ