“Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά πάμε σε εθνική καταστροφή”.
– “Δεν είναι νίκη της εξωτερικής πολιτικής η υπόθεση με το ΝΑΤΟ – Πάμε σε συν-διοίκηση στο Αιγαίο. Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά”!

Επιμέλεια: Ευθυμιος Χατζηϊωάννου.

Σε δραματική προειδοποίηση για το προσφυγικό προέβη ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως είναι «άξεστοι και αγράμματοι».
«Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά πάμε σε εθνική καταστροφή. Φαινόταν, ότι έρχεται κάτι μεγάλο. Η Κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε. Τώρα, όπως είπε και ο κ. Μουζάλας, οι ροές είναι μεταναστευτικές, όχι προσφυγικές», είπε ο πρώην Υπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.GIANNIS PANOUSIS
Αναφερόμενος στην Συνθήκη Σένγκεν, ο ίδιος υποστήριξε, ότι η «έχει σπάσει ήδη», δεδομένου, ότι σε μία χώρα μπήκαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι και έχουν μείνει 200.000. Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ, λέγοντας: «Αυτό, που έγινε, και το είχα γράψει, είναι ότι πάμε σε συν-διοίκηση στο Αιγαίο. Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά. Τί θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ; Θα πυροβολούν τους δουλεμπόρους; Και προς τα πού θα τους πάνε; Το Αιγαίο είναι το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν είναι νεκροταφείο ψυχών! Σήμερα ψάχνεις να δεις, τι είναι το Αιγαίο. Δεν είναι νίκη της εξωτερικής πολιτικής η υπόθεση με το ΝΑΤΟ!».

“Είναι μερικοί, που είναι από αγράμματοι, μέχρι άξεστοι. Είναι πολύ κυνικοί, δεν ξέρουν το αντικείμενό τους, δεν δουλεύουν και ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα”

Παράλληλα, ο κ. Πανούσης άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Υπουργούς, λέγοντας, πως κάποιοι από αυτούς είναι «αγράμματοι και άξεστοι» και πως κάνουν μόνον για το … Δελφινάριο!.«Υπάρχουν πολλοί Υπουργοί, που θα γίνονταν, πραγματικά, πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Είναι μερικοί, που είναι από αγράμματοι, μέχρι άξεστοι. Είναι πολύ κυνικοί, δεν ξέρουν το αντικείμενό τους, δεν δουλεύουν και ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα» πρόσθεσε, ενώ, αναφερόμενος στο θέμα της «κάθαρσης», σημείωσε: «Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν Υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ και λειτουργούσαν στο τότε σύστημα, μπορεί να ήσαν διαπλεκόμενοι και να κουβαλούν αμαρτίες!…
Πώς ακριβώς έγινε η κάθαρση και δεν το κατάλαβα;».
«Αν θες να κάνεις κάθαρση, κάνε πρώτα αυτοκάθαρση. Δεν θα κάνεις τα ίδια, δημιουργώντας μια νέα διαπλοκή με νέο αριστερό πρόσημο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός στην ραδιοφωνική του συνέντευξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ