Μια νέα συνεργασία ανακοινώνει σήμερα η Ομογενειακή εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. Η  Τζένη Κουτσοδημητροπούλου, καθηγήτρια Αγγλικών και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, θα παρουσιάζει παιδικά βιβλία στην εφημερίδα. Έτσι ώστε το ελληνικό παιδικό βιβλίο να φτάνει και στους έλληνες του εξωτερικού.

Ποια είναι

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, Αυστραλίας. Στην εφηβεία μετακόμισε στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με την επιμέλεια υπό έκδοση αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων. Χάρη σε μετεκπαίδευσή της, ασχολείται και με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, σε μαθητές από όλον τον κόσμο (Οnline Τeaching). Καθημερινά ταξιδεύει από ήπειρο σε ήπειρο, γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς, όμορφες πόλεις και χωριά και υπέροχους ανθρώπους, ακούγοντας τις δικές τους ιστορίες.

Διατηρεί τη δική της στήλη «Στάση… δημοτικό!», στο ένθετο της ηλεκτρονικής εφημερίδας  Η Φωνή της Κω – Kosvoice.gr  όπου και παρουσιάζει παιδικά βιβλία.

Το παιδικό βιβλίο όμως, ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη και η συγγραφή τους η κρυφή της επιθυμία. Αυτή η αγάπη είναι που την οδήγησε σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό… και κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφει τις δικές της ιστορίες.

Τα βιβλία της είναι:

 

Γκαζόζα Α.Α.Α.,  Εκδ. Ελληνοεκδοτική (2016)

Ζητείται ιππότης! Εκδ. Μεταίχμιο (2016)

Τι σκαρώνει ο λύκος;, Εκδ. Κόκκινη Κλωστή Δεμένη (2016)

Τιμ και Τάρα, Εκδ. Αναζήτηση (2014)

Τιμ και Τάρα, Εκδ. Αναζήτηση (2014)

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ