Γράφει ο Δαμιανός Βασιλειάδης

Αγαπητοί φίλοι πατριώτες,

Αν η Θράκη ακόμη δεν έχει τουρκέψει οφείλεται εν μέρει (για να μην υπερβάλουμε) στη σθεναρή αντίσταση που προβάλει στα σχέδια της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και της Τουρκίας για την ενσωμάτωση της Θράκης στη Νεο – Οθωμανική Τουρκία, όπως έχει σχεδιάσει ο υπουργός εξωτερικών της τελευταίας κ. Νταβούτογλου στο έργο του «Στρατηγικό βάθος».

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου το είπε ξεκάθαρα (πιο καθαρά δεν γίνεται) στη συνέντευξη που έδωσε στις 6/3/2011 στην εφημερίδα της Νέο – Οθωμανικής προπαγάνδας του Αλαφούζου, «Καθημερινή», επεξηγώντας τη δική του επινόηση του «στρατηγικού βάθους»: «Πρόκειται για μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το στρατηγικό όραμα και ο ρόλος που πρέπει να επιδιώξει η Τουρκία, κηρύσσοντας μια νέα προσέγγιση που ονομάζεται «στρατηγικό βάθος», με γνώμονα την ενσωμάτωση περιοχών γειτονικών με την Τουρκία, εφόσον όλοι οι λαοί που ζουν στην ευρεία αυτή περιοχή έχουν κοινά πεπρωμένα, βασισμένα στη μακρά κοινή τους ιστορία».

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε άλλη ομιλία του στην αναβίωση του Νέο – Οθωμανισμού, μιλώντας τον Οκτώβριο του 2009 στο Σαράγιεβο: «Θέλουμε μια νέα Βαλκανική, που θα βασίζεται στον πολιτικό διάλογο, στην οικονομική αλληλεξάρτηση και συνεργασία, στην ενσωμάτωση, στην πολιτισμική αρμονία και ανοχή. Αυτά ήταν τα οθωμανικά Βαλκάνια.

Θα επανεγκαθιδρύσουμε αυτά τα Βαλκάνια. Οι οθωμανικοί αιώνες των Βαλκανίων είναι μια επιτυχημένη ιστορία. Σήμερα πρέπει να την επαναφέρουμε». (Βλ. και σχετικό άρθρο στο περιοδικό «Επίκαιρα» 10.3. – 16.3.2011, τεύχος 7.)

Η «ελληνική» κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να σβήσει πατριωτικές φωνές που αντιστέκονται στο αντεθνικό της έργο.

Γράφει ο “Αντιφωνητής” του οποίου διευθυντής και ιδιοκτήτης είναι ο φίλος Καραϊσκος, εκπέμποντας SOS: “Μέσα στη γενική καταδίκη της ελληνικής κοινωνίας που ονομάστηκε ‘Μεσοπρόθεσμο’ υπήρχε και η καταδίκη όλων των εντύπων της χώρας που διακινούνται μέσω των ΕΛ-ΤΑ κι όχι με πρακτορεία Τύπου. Εκατοντάδες έντυπα, που ζούσαν επί δεκαετίες με συνδρομές κι επιβίωναν χάρη στην ταχυδρομική ατέλεια-ένα ειδικό τιμολόγιο που τους επέτρεπε να υπάρχουν-χάνουν το προνόμιο αυτό, ουσιαστικά την κρατική συνδρομή για την κυκλοφορία τους. Το αποτέλεσμα είναι ο δεκαπλασιασμός των ταχυδρομικών τελών, οπωσδήποτε από το νέο έτος”.

Πατριώτες,

γίνετε συνδρομητές της εφημερίδας για να μη σβήσει μία από τις λίγες πατριωτικές φωνές στην Θράκη. Η ετήσια συνδρομή για ιδιώτες είναι: 30 Ευρώ (ηλεκτρονική 25). Εξωτερικού, συλλόγων, οργανισμών, κ.λπ.

→ Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 25310.81536, ηλ. διεύθυνση: karaiskk”otenet.gr

→ Αριθμοί λογαριασμών:
Εθνική τράπεζα: 779/603135-81, Eurobank: 0026-0140-17-0102011792

Δαμιανός Βασιλειάδης

Αθήνα, 25.08.2011

ΥΓ Η έκκληση είναι καθαρά πρωτοβουλία δική μου. Απευθύνεται μόνο σε πατριώτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ