Μάξιμος: «Η Θεσσαλία μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση».

Την αισιοδοξία του ότι η Θεσσαλία αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά της μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση εξέφρασε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά το πέρας των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα για τη συμπλήρωση 133 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε τα εξής:

«Η θεσσαλική γη, εύφορη σε καρπούς και πλούσια σε αξιόλογους ανθρώπους, μετά την απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό συνεισέφερε καθοριστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού κράτους. Και σήμερα, η Θεσσαλία στηριζόμενη στα ίδια αυτά «δώρα», μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση, προσδοκώντας τόσο την οικονομική της πρόοδο όσο και τη δημογραφική της ανάκαμψη».thessalia1

Την εκδήλωση τιμής και μνήμης «133 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία», διοργάνωσε η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη». Μετά την πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα ακολούθησε κατάθεση στεφάνων  στο «Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη», στην πλατεία Συντάγματος.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, Θεσσαλοί πολιτικοί μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης, οι βουλευτές Καρδίτσας κ.κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος και Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, ο Πρόεδρος της «Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Στέφανος Κούτρας και αρκετοί Θεσσαλοί που διαμένουν στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ