Επίσης εξετάζονται και προτάσεις για επιβολή φόρου στην συνδρομητική τηλεόραση και για αυξήσεις στην φορολογία της κινητής τηλεφωνίας!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Απίστευτες …εμπνεύσεις για το είδος και το ύψος των φόρων δείχνουν να έχουν κάποιοι στο Υπουργείο Οικονομικών, αφού τώρα μελετούν να επιβάλουν χαράτσι και στις συνδέσεις με το διαδίκτυο!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ένα από τα εξεταζόμενα σενάρια των αρμοδίων του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, που τρέχουν για να κλείσουν τον λογαριασμό για τα μέτρα των 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία συμφωνήθηκαν με τους δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση, είναι και η επιβολή χαρατσιού στις συνδέσεις του ίντερνετ!
Η πρόταση, που έχει πέσει στο τραπέζι, είναι να μπει νέο τέλος σε όλο το φάσμα της χρήσης του διαδικτύου, είτε, δηλαδή, μέσω υπολογιστών και γραμμών τηλεφώνου, είτε και μέσω των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, χωρίς, ωστόσο, να έχει διευκρινιστεί το ύψος του.
Υπενθυμίζεται, ότι ήδη εξετάζονται και οι προτάσεις για επιβολή φόρου στην συνδρομητική τηλεόραση και για αυξήσεις στην φορολογία της κινητής τηλεφωνίας.YPOLOGISTIS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ