-Ο ίδιος προβλέπει, ότι ο σεισμός αυτός θα προκαλέσει μεγάλο τσουνάμι, θα διχοτομήσει την αμερικανική ήπειρο σε Νότια και Βόρεια και θα προκαλέσει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες υλικές καταστροφές!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Τρομακτικά είναι τα στοιχεία, που έδωσε στην δημοσιότητα, ο πασίγνωστος πυρηνικός φυσικός, Dr Mehran Keshe, ο οποίος τόνισε, πως επίκειται, από τώρα και στο προσεχές διάστημα πρωτοφανούς ισχύος, φονικός και καταστροφικός σεισμός, που θα κτυπήσει μεγάλης έκτασης περιοχές στις ΗΠΑ και την Ασία. Ο σεισμός αυτός μπορεί να προκαλέσει τουλάχιστον… 40 εκατομμύρια ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες υλικές καταστροφές, που θα επηρεάσουν όλον τον πλανήτη μας!
Ειδικότερα, σε παρουσίαση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Οργάνωσης “Keshe Foundation”, ο «επικείμενος», όπως τον χαρακτήρισε, σεισμός μπορεί να σημειωθεί ίσως και άμεσα, από τις 17 Οκτωβρίου!
Τα στοιχεία, που απορρέουν από την μελέτη του Dr Keshe, είναι πραγματικά συνταρακτικά και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τις Αρχές. Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τον ειδικό επιστήμονα, αναμένεται ο σεισμός αυτός να είναι πρωτοφανούς έντασης, που θα οδηγήσει σε διχοτόμηση της αμερικανικής ηπείρου σε Νότια και Βόρεια!
Ο ίδιος, ωστόσο, δεν οριοθετεί το επίκεντρο της δόνησης, ενώ οι δυσοίωνες αυτές προβλέψεις δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως ανέφερε ο Dr Mehran Keshe, από το ισχυρότατο αυτό χτύπημα του Εγκέλαδου θα προκληθούν τεράστια τσουνάμι. Ο Dr Keshe υπολογίζει, πως όλα μαζί τα τρομερά φυσικά φαινόμενα μπορεί να κοστίσουν την ζωή σε 40.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από την Αμερική έως και την Ασία.

Και άλλοι ειδικοί επιστήμονες στην Καλιφόρνια, εκτιμούν, πως υπάρχει πιθανότητα 99% να σημειωθεί σεισμός μεγαλύτερος των 6,5 Ρίχτερ, μέσα στα επόμενα 30 χρόνια και τον έχουν ήδη ονομάσει ως «Big One»!

Στο μεταξύ, οι Αρχές των ΗΠΑ και άλλων χωρών έχουν κινητοποιηθεί και ξεκινούν στην Βόρεια Αμερική πυρετώδεις προετοιμασίες για το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθούν τα σενάρια, ενώ αναμένονται συνεχείς ασκήσεις έκτακτης ανάγκης για τον κρατικό μηχανισμό.
Την ίδια ώρα, πέρα από την μελέτη του Dr Keshe, αξίζει να σημειωθεί πως, άλλοι ειδικοί επιστήμονες στην Καλιφόρνια, εκτιμούν, πως υπάρχει πιθανότητα 99% να σημειωθεί σεισμός μεγαλύτερος των 6,5 Ρίχτερ μέσα στα επόμενα 30 χρόνια και τον έχουν ήδη ονομάσει ως «Big One» (“Ο μεγάλος”).
Πάντως, ο ιρανικής καταγωγής Keshe, ιδρυτής της “Keshe Foundation”, που σπούδασε Πυρηνική Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, υπογραμμίζει, πως η σεισμική ακολουθία του τελευταίου μήνα, που έδωσε σεισμούς από 6 έως 8,3 Ρίχτερ, μόνον τυχαία δεν είναι και προαναγγέλλει τον μεγάλο σεισμό, που «επίκειται από αύριο», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται, ότι η “Keshe Foundation” είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με βάση την Ολλανδία, αλλά με μόνιμη βάση στο Βέλγιο.

seismografos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ