«Αναφορές Μυστικών Υπηρεσιών Πληροφοριών υποδηλώνουν, ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει πυρήνες στην Αυστρία, την Γερμανία, την Ολλανδία και ενδεχομένως στην Ουγγαρία και στην Ελλάδα».
-«Η Βρετανία και η Γερμανία είναι οι επόμενοι στόχοι της ισλαμιστικής τρομοκρατικής Οργάνωσης, ενώ η Γαλλία είναι εύκολος στόχος, επειδή το Ισλαμικό Κράτος έχει πολλούς ανθρώπους εκεί, που ζουν μυστικά, με καθαρά μητρώα»!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Express», η «Μυστική Υπηρεσία» της Οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρό της την Ευρώπη, ενώ Ευρωπαίοι στην υπηκοότητα τζιχαντιστές σκοπεύουν να μεταφέρουν τον πόλεμο σε ευρωπαϊκό έδαφος!Fahnen_Europaparlament
Σύμφωνα με τον Κλωντ Μονικέ (Claude Moniquet), δημοσιογράφο, πρώην κατάσκοπο και σήμερα Γενικό Διευθυντή του «Ευρωπαϊκού Κέντρου Στρατηγικών Πληροφοριών και Ασφάλειας, «στην αρχή αυτή η Υπηρεσία απλώς παρακολουθούσε τους άλλους τζιχαντιστές και προσπαθούσε να εξολοθρεύσει, όσους από αυτούς ήθελαν να παρεισφρήσουν, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει την αποστολή να οργανώσει τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη».
Ο Κλωντ Μονικέ σημειώνει, ότι «υπολογίζουμε, πως, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2015, ένας αριθμός τζιχαντιστών της Οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος -συμπεριλαμβανομένων και εκείνων, που επιτέθηκαν στο Παρίσι- εισήλθαν στην Ευρώπη ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες».
Ο ίδιος αναφέρει ακόμη, πως «δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό, κάποιοι λένε, ότι μπορεί να είναι περίπου 100,αν και αυτό μοιάζει πολύ μεγάλο νούμερο.
«Ωστόσο, ακόμα κι’ αν είναι μόνον 20 ή 25,παραμένει ένα μεγάλο νούμερο. Πιστεύουμε, ότι έχουν επιλεγεί και οργανωθεί από την Υπηρεσία Ασφαλείας του Ισλαμικού Κράτους».

«Αναφορές Μυστικών Υπηρεσιών Πληροφοριών υποδηλώνουν, ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει πυρήνες στην Αυστρία, την Γερμανία, την Ολλανδία και ενδεχομένως στην Ουγγαρία και στην Ελλάδα»

«Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, έχουν πάει στην Συρία και έχουν επιστρέψει, αλλά κάποιοι από αυτούς είναι Ιρακινοί και ίσως Σύριοι», υπογραμμίζει ο ίδιος και επισημαίνει:
«Αυτοί οι άνδρες είναι μεγαλύτεροι, κοντά στα 40, και ορισμένοι από αυτούς θα μπορούσαν να είχαν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ, με πραγματική εξειδίκευση στον χειρισμό όπλων και εκρηκτικών».
Ο Κλωντ Μονικέ, σύμφωνα πάντα με την «Express», είπε, ότι, αναφορές Υπηρεσιών Πληροφοριών υποδηλώνουν, ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει πυρήνες στην Αυστρία, την Γερμανία, την Ολλανδία και ενδεχομένως στην Ουγγαρία και στην Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά την Βρετανία, οίδιος είπε: «Ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, πήγε για λίγο στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνάντησε ανθρώπους στο Λονδίνο και στο Μπέρμιγχαμ.
«Πιστεύουμε, ότι ήταν μέλος της Μυστικής Υπηρεσίας της Οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος».
«Είναι ξεκάθαρη η επιθυμία από το Ισλαμικό Κράτος να κάνει κάτι μεγάλο στο Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πρωταρχικός στόχος, αλλά φαίνεται, ότι είναι πιο περίπλοκο, διότι στην πραγματικότητα η Βρετανία, ως νησί, έχει καλύτερο έλεγχο, από ό,τι η ευρωπαϊκή ήπειρος».

«Η Βρετανία και η Γερμανία είναι οι επόμενοι στόχοι της ισλαμιστικής τρομοκρατικής Οργάνωσης, ενώ η Γαλλία είναι εύκολος στόχος, επειδή το Ισλαμικό Κράτος έχει πολλούς ανθρώπους εκεί, που ζουν μυστικά, με καθαρά μητρώα»!

Σύμφωνα, επίσης, με τον πρώην Γερμανό τζιχαντιστή, Χένρι Σάρφο, που επέστρεψε από την Μέση Ανατολή στην Γερμανία τον Ιούλιο του 2015, η Βρετανία και η Γερμανία είναι οι επόμενοι στόχοι της Οργάνωσης.
Ο Χένρι Σάρφο, 27 ετών, που κρατείται από τις γερμανικές Αρχές στην Βρέμη και πλέον είναι μετανιωμένος, μίλησε δημοσίως εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.
Σε επιστολή, που έστειλε στο «Radio 4» του BBC, αναφέρει: «Ερωτήθηκα δύο φορές για να πραγματοποιήσω επιθέσεις στην Ευρώπη.
«Η πρώτη φορά ήταν στην αρχή, όταν δύο Γάλλοι από την Μυστική Υπηρεσία (του ισλαμικού Κράτους) ερώτησαν εμένα και έναν ακόμα Γερμανό, εάν επιθυμούσαμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσουμε επιθέσεις», αναφέρει ο Χένρι Σάρφο και συνεχίζει:
«Την δεύτερη φορά ερωτήθηκα από μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας από την Βρετανία και την Γερμανία. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα. Με ερώτησαν, εάν επιθυμούσα να επιστρέψω ή εάν γνώριζα κάποιον από την Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο, που ήταν πρόθυμος για επιθέσεις».
«Οι ίδιοι είπαν, ότι η Γαλλία τους είναι εύκολη, επειδή έχουν πολλούς ανθρώπους εκεί, που ζούνε μυστικά, με καθαρά μητρώα, αλλά είπαν, ότι δεν έχουν αρκετούς ανθρώπους στην Βρετανία και στην Γερμανία», καταλήγει ο 27χρονος Γερμανός, πρώην τζιχαντιστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ