Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων Νίκη Χύτα παρευρέθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 ως προσκεκλημένη, στο 19ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στον υπαίθριο ειδυλλιακό χώρο στο Άλσος Γουδί, με αυθεντική 12μελή Ηπειρώτικη ορχήστρα (Αντώνης Κυρίτσης, Πετρο-Λούκας Χαλκιάς, Διαλεχτή, Δημήτρης Λαμπάκης, Θωμάς Κυρίτσης, Νίκος Καλαμίδας, Αποστόλης Γίτσας κλπ).

Οι Ηπειρώτες όπως πάντα, κρατούν μέσα τους άσβεστη τη φλόγα της επικοινωνίας, της δημιουργίας, της προσφοράς και της παράδοσης, διότι τα ήθη και έθιμα της Ηπείρου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί Αττικής καθώς και οι φίλοι τους, έδειξαν ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν ξεχνούν τον τόπο τους ποτέ, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Χύτας Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για την πατρίδα Ήπειρο. Τα χορευτικά του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης έκλεψαν την παράσταση. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι: Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Γεροβασίλη Όλγα, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Παπακώστα Κατερίνα, Βουλευτές και εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων της Ηπείρου, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Αττικής, ενώ η Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας εκπροσωπήθηκε από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχάλη.

 

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. ΔΟΣΗ Γεώργιο και Αντιπρόεδρο κ. ΚΟΝΗ Κων/νο. Το παρών έδωσε  και ο Ηπειρώτης και επίτιμο μέλους του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, τ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Τσουβάλας Κωνσταντίνος, ανάμεσα σε πλήθος τριών -και πλέον- χιλιάδων Ηπειρωτών και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την άψογη και άριστη οργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Πάκο Δημοσθένη και Γενικό Γραμματέα Χύτα Κωνσταντίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ