Πρόσφατα υπογράφηκε η συμφωνία της Διαδικτυακής Τηλεόρασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Τηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Η υπογραφή της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ των υπευθύνων των δύο πλευρών έγινε παρουσία της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αρμόδιας για την Πολιτική Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κας Ρόδης Κράτσα.

Κατά την εκδήλωση, η κα Κράτσα παρουσίασε την πολιτική επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τη σημασία συνεργασίας με εθνικά και τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ο προϊστάμενος της Europarl TV κ. Γιώργος Κασιμάτης παρουσίασε τη Διαδικτυακή Τηλεόραση του ΕΚ, τις νέες δυνατότητες που παρέχει στους επαγγελματίες του Τύπου και των ΜΜΕ αλλά και στους πολίτες ευρύτερα όσον αφορά την πληρέστερη ενημέρωσή τους για τις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ευρωπαϊκής πολιτικής ευρύτερα.

Η κυρία Κράτσα ευχήθηκε η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ να αποτελέσει μία καλή αρχή, γιατί η Europarl TV είναι ανοικτή σε συνεργασία με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

Δείτε εδώ την διαδικτυακή τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: http://www.europarltv.europa.eu

Φωτογραφία: Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αρμόδια για την πολιτική επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κας. Ρόδης Κράτσα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΣΚΑΙ κ. Χρήστο Παναγόπουλο κατά τη συμφωνία συνεργασίας.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ