Γράφει ο Γεώργιος Α. Βλάχος

Αξιότιμε κύριε Παπαχρήστου,

Εχει κακούς σύμβουλους ο Πρωθυπουργός μας και πρέπει να τούς αλλάξει. Κανένας Ελληνας δεν επιθυμεί να λέει ο Πρωθυπουργός μας κύριος Παπανδρέου ψέματα στους ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΣ Ευρωπαίους εταίρους μας.

Επιθυμία μας και καθήκον του είναι να λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό!

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κύριος Σταίνμπρουκ και σύντροφος του κύριου Παπανδρέου γράφει, ότι ο Πρωθυπουργός μας γνώριζε τα χάλια της ελληνικής οικονομίας. Και προεκλογικά δεν το έκανε ούτε καν θέμα. Είπε, ότι „λεφτά υπάρχουν“, ενώ ήταν γνώστης της αλήθειας.

Δεν μας είπε, ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει την ΦΙΡΟΜΙΑ με την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη ή κάπως έτσι“, και ότι θα μας κουβαλήσει και τον πολυπράγμονα κύριο Ρόντο που διαπρέπει με τις διεθνείς επιτυχίες του στο Εξωτερικό.

Ούτε ανακοίνωσε προεκλογικά ότι θα μιλάει με όλους και για όλα προκειμένου να σώσει την Ελλάδα κάνοντας μία καθολική εξαίρεση. Δηλαδή να αποφεύγει να συνομιλήσει με μία ειδική ομάδα Ελλήνων, αυτή των Μακεδόνων. Γιατί κάνει αυή την εξαίρεση, δεν θεωρεί ότι και οι Μακεδόνες είναι Ελληνες και συνεπώς έχουν το δικαίωμα να συνομιλήσουν μαζί του και έχει καθήκον να τους άκούσει;

Διατελώ με τιμή

Γεώργιος Α. Βλάχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ