Επισκέψεις σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα.

Το Μουζάκι επισκέφθηκε  ο πρόεδρος του Τραπεζικού ομίλου «ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΤΕ» κ. Σάλλας Μ.  συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντωνιάδη Χρ.  και υψηλόβαθμα στελέχη του Τραπεζικού  Ιδρύματος.

Αρχικά επισκέφθηκε το υποκατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο Μουζάκι και στη συνέχεια φιλοξενούμενος του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού Γ. και του Διευθυντή του καταστήματος Μουζακίου κ.  Σπυρόπουλου Ι.  απόλαυσαν τη θέα του Μουζακίου και της γύρω περιοχής

Ο κ. Κωτσός εξήρε την άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος Μουζακίου με την Τράπεζα Πειραιώς και επεσήμανε στον κ. Σάλλα πως υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα να στηριχθεί ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας στη χώρα μας από ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό τραπεζικό ίδρυμα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ομίλου «ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΤΕ» συμφώνησε με το Δήμαρχο και επεσήμανε πως αυτό αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για την Τράπεζα της οποίας προΐσταται.

Στα Τρίκαλα

Επίσης ο κ. Σάλας κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα,  εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνοντας ότι ήδη υπάρχουν ενδείξεις για την αντιστροφή του υφεσιακού κλίματος και ανακοίνωσε την δημιουργία νέων προϊόντων που θα απευθύνονται στους νέους αγρότες, αλλά και στους ανθρώπους που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην περιφέρεια και να ασχοληθούν με τη γεωργία-κτηνοτροφία. Ενώ επίσης έκανε αναφορά στη δημιουργία και προϊόντων για τη μεγαλύτερη υποστήριξη της αγροτικής μεταποίησης -πάντα υπό την προϋπόθεση της ασφάλειας και της φερεγγυότητας. Τέλος επίσκεψη πραγματοποίησε και στην πόλη της Καλαμπάκας.

Αποστόλης Ζώης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ