Που θεωρούνται επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη!
-Ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών, που κρατούνται στις γερμανικές φυλακές αυξήθηκε κατά 30% τον περασμένο χρόνο, ξεπερνώντας συνολικά τους 150!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel”, η Γερμανία δεν προχώρησε στην απέλαση τουλάχιστον 50 ισλαμιστών, που θεωρούνται πιθανώς επικίνδυνοι, παρ’ ότι έχει απορρίψει τα αιτήματα ασύλου τους!.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το “Der Spiegel”, γύρω στους 50 ισλαμιστές, των οποίων έχει απορριφθεί το αίτημα ασύλου, βρίσκονται σε λίστα της Αστυνομίας, που περιλαμβάνει τα πρόσωπα, που συνιστούν πιθανή απειλή για την δημόσια τάξη και σημειώνει, ότι συνολικά στην λίστα αυτή με τους επικίνδυνους ισλαμιστές βρίσκονται συνολικά 548 άνθρωποι.
Τον Σεπτέμβριο, ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μεζιέρ, προειδοποίησε, ότι η χώρα αντιμετωπίζει αριθμό ρεκόρ (πάνω από 500) πιθανώς επικίνδυνων ισλαμιστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο.
Στις αρχές Δεκεμβρίου τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, ότι ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών στις γερμανικές φυλακές αυξήθηκε κατά 30% τον περασμένο χρόνο, ξεπερνώντας συνολικά τους 150!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ