Συναντήσεις με βουλευτές – μέλη του κοινοβουλίου της Ουρουγουάης πραγματοποίησε Ελληνική Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη.

Η Ελληνική αποστολή, η οποία αποτελούταν από τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κατσανιώτη, τους βουλευτές Μάξιμο Χαρακόπουλο, Στάθη Κωνσταντινίδη, Μαρία Κεφάλα, Δημήτρη Βαγενά και τον ο γενικό γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη συναντήθηκε με τους βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού της Ουρουγουάης Nancy Nunez Soler και Silvana Perez Bonavita καθώς και με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης Diego Reyes.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ανάγκη διεύρυνσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ουρουγουάης στους τομείς της οικονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού ενώ υπογραμμίστηκε ο σημαντικός ρόλος της Ελληνικής κοινότητας του Μοντεβιδέο στην ανάπτυξη στενών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Έλληνες βουλευτές βρίσκονται στο Μοντεβιδέο προκειμένου να μετέχουν στις εργασίες της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης 2022 Νοτίου Αμερικής

_____________________________________________________________
Γραφείο Υφυπουργού Εξωτερικών | Deputy Μinister of Foreign Affairs’ office
Υπουργείο Εξωτερικών | Ministry of Foreign Affairs

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ