Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού και όλες οι ανά τον κόσμο Ομοσπονδίες Ηπειρωτών καθώς και οι απόδημοι Έλληνες, θρηνούν το χαμό του εξαίρετου αυτού δημοσιογράφου.

Την Παρασκευή το πρωί, 22 Ιουλίου έφυγε από κοντά μας ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΑ 5, Νώε Παρλαβάντζας. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού και όλες οι ανά τον κόσμο Ομοσπονδίες Ηπειρωτών καθώς και οι απόδημοι Έλληνες, θρηνούν το χαμό του εξαίρετου αυτού δημοσιογράφου, του συνδετικού κρίκου των ξενιτεμένων με τη πατρίδα. Η γνωστή και χαρακτηριστική του φωνή που ακούγαμε κάθε απόγευμα από τη «Φωνή της Ελλάδος» και την εκπομπή «Δίκτυο χωρίς σύνορα» σίγησε.

Ο Νώε, όπως ήταν γνωστός σε όλους εμάς τους απόδημους, δεν έλειπε από κανένα συνέδριό μας, ημερίδα και αντάμωμα. Πάντα ήταν κοντά μας προσφέροντας κάθε βοήθεια και συμβουλή.

Ο Νώε που αγαπήσαμε και αγαπήθηκε από ολόκληρη τη Ομογένεια απανταχού της γης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτισμικές Σπουδές στα Πανεπιστήμια της Χαϊδελβέργης και Φρανκφούρτης Γερμανίας, ασχολήθηκε νωρίς με τη δημοσιογραφία.

Θα ζεις για πάντα στη μνήμη μας και στη καρδιά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ