Εγκαινιάστηκε τις περασμένες ημέρες η μόνιμη συνεργασία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων με τα αντίστοιχα Θεραπευτήρια, Ιδρύματα (ΟΙΚΟΥΣ) του Τρικαλινού επιχειρηματία και γιατρού Κων/νου Μπούλμπου. Αντιπροσωπεία Εργαζομένων με επικεφαλής τον Διοικητή Νίκο Ευθυμιάδη επισκέφθηκαν την Γερμανία ύστερα από πρόσκληση του Τρικαλινού Γιατρού.

Παράλληλα παρελήφθη μια μεγάλη δωρεά προς το  Θεραπευτήριο, από καινούργιες νοσηλευτικές κλίνες τελευταίας τεχνολογίας, κομοδίνα, στρώματα, καρέκλες, αμαξίδια κ.λ.π. που υπερβαίνουν το ποσό των 100.000 Ευρώ. Αυτή η δωρεά του κ. Μπούλμπου είναι μόνο η αρχή, τονίστηκε. Προχθές το πρωί, φορτηγό έφτασε στο χώρο του Θεραπευτηρίου, όπου παρουσία του Διοικητή κ. Ευθυμιάδη έγινε η παράδοση του χρήσιμου ιατρικού υλικού.

Κατά την επίσκεψη της αποστολής του Θεραπευτηρίου αποφασίστηκε η μόνιμη συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών, γνώσεων και εμπειριών μεταξύ του Θεραπευτηρίου  Τρικάλων και των Γερμανικών Θεραπευτηρίων. Εργαζόμενοι διαφορετικών ειδικοτήτων είχαν την δυνατότητα να δουν το μεγάλο έργο που επιτελεί ο κ Μπούλμπος στην περιοχή CastropRauxel της Γερμανίας.

 

 

Η Αντιπροσωπεία του Θ.Χ.Π. Τρικάλων ενημερώθηκε και συζήτησε με τον κ. Μπούλμπο, αλλά και με εργαζόμενους των επιχειρήσεων – ιδρυμάτων του, για τον τρόπο λειτουργίας των εξαιρετικών Προνοιακών Ιδρυμάτων της Γερμανίας και ειδικότερα του κ. Μπούλμπου, που είναι αρκετά προχωρημένα και με πολύ υψηλές προδιαγραφές.

 Το Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου αποφάσισε ομόφωνα να τιμηθεί ο κ. Μπούλμπος σε εκδήλωση που θα γίνει στο προσεχές διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι τα ΜΜΕ της Γερμανίας έδωσαν μεγάλη έμφαση στην επίσκεψη με πρωτοσέλιδα αφιερώματα. Ο κ. Μπούλμπος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι για πρώτη φορά αντιπροσωπεία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων  Τρικάλων έρχεται στην Γερμανία για να δει από κοντά το προνοιακό έργο που επιτελείται και να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση με την Γερμανία για το καλό των Περιθαλπομένων του  Θ.Χ.Π. Τρικάλων.

 


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ