Σκοπός του η εξέλιξη του ανθρώπου σύμφωνα με το σχέδιο δημιουργίας

Γιάννης ΔελόγλουΓράφει ο Γιάννης Δελόγλου, Θεσσαλονίκη
j.deloglou@elliniki-gnomi.eu

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, διάσημος Έλληνας συγγραφέας και ερευνητής, τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010. Στον Γιώργο Πασχαλίδη από το 2002 έχει δοθεί η ικανότητα της διόρασης. Αυτό έγινε χωρίς να το έχει ζητήσει ή να το επιδιώξει με κάποιο τρόπο.

Από τότε χρησιμοποιεί εποικοδομητικά αυτή την ικανότητά του προσφέροντας γνώση στους ανθρώπους και την επιστήμη και για τον λόγο αυτό του απονεμήθηκε η διεθνής διάκριση

Στα βιβλία του αποκαλύπτει ότι το ανθρώπινο είδος ταξινομείται βιολογικά σε τρεις μόνο τύπους. Αυτή η οντογενετική κατηγοριοποίηση αποτελεί επιστημονική επανάσταση από την άποψη ότι πιθανότατα θα προκαλέσει ριζικές αλλαγές σε πολλά επιστημονικά πεδία και ως εκ τούτου θα επηρεάσει τη φιλοσοφία και την κοινωνία στο σύνολό τους.

Αυτό που είναι μοναδικό με την τυπολογία του συγγραφέα είναι ότι, οι διαφορές στην εγκεφαλική και τη σκελετική δομή των ανθρώπων καθορίζουν την ταξινόμησή τους σε τρεις τύπους. Αυτούς τους τύπους τους ονόμασε Α, Β και Γ. Η διαφορά στη σκελετική δομή τοποθετείται στην περιοχή του αυχένα και ειδικότερα στους πρώτους αυχενικούς σπονδύλους.

Ο κ. Πασχαλίδης τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Pontificia Urbaniana στο Βατικανό, σε μια λαμπρή και θερμή ατμόσφαιρα που έλαβε χώρα στις 11 Δεκεμβρίου 2010. Προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιστημονικό, πολιτιστικό χώρο, καθώς και από την Ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, με επικεφαλής τον Επίτιμο Πρόεδρο των Διεθνών Βραβείων, καρδινάλιο Dario Castrillon Hoyos, όπως και τον Πρόεδρο των Διεθνών Βραβείων κληρικό και Καθηγητή Νομικής Don Bruno Lima

Ο τύπος κληρονομείται από τον έναν από τους γονείς μας, ο οποίος επίσης μεταφέρει το αρσενικό ή θηλυκό γονίδιο στον ανθρώπινο απόγονο. Ο γονέας που δίνει το γονίδιό του/της («κυρίαρχο γονίδιο» είναι ο όρος που χρησιμοποιείται από τον Γιώργο Πασχαλίδη) και τον τύπο του/της και στο παιδί είναι αυτός που είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση τη χρονική περίοδο της σύλληψης.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις σκελετικοί τύποι, που καθορίζουν τους τρεις διαφορετικούς τύπους ανθρώπων (Α της δράσης, Β του άγχους, και Γ της τάξης, της αναζήτησης και του απόλυτου) οι ανθρώπινοι χαρακτήρες είναι δώδεκα, ανάλογα με τον εάν ένας άνθρωπος έχει πάρει το κυρίαρχο γονίδιο από τον πατέρα του ή τη μητέρα του και επί πλέον ανάλογα με το φύλο του.

Οι χαρακτήρες και επομένως οι συμπεριφορές του κάθε ανθρώπινου τύπου καθώς επίσης και οι ευαισθησίες και οι προδιαθέσεις του σε θέματα διανοητικής, ψυχολογικής και φυσικής υγείας εξαρτώνται απολύτως από τον κληρονομούμενο τύπο και την αρσενική ή θηλυκή κυρίαρχη ποιότητα.

Επιγενετικά χαρακτηριστικά μπορεί να «λουστράρουν» (βελτιώνουν) την προσωπικότητα, λέει ο Γιώργος Πασχαλίδης, αλλά κάτω από την επιφάνεια πάντα βρίσκεται η αληθινή φύση μας, την οποία μας δίνει ο τύπος μας.

Ο Α τύπος έχει την ικανότητα να εστιάζει και να παραμένει εκεί, σε οποιοδήποτε σκοπό επιδιώκει. Ο τύπος Α δεν είναι ονειροπόλος, είναι οραματιστής, δημιουργός της πραγματικότητας, της δικής του και των άλλων, ένας διανοητής μπροστά από την εποχή του. Είναι μοναχικός και περήφανος καθώς γεννήθηκε για να οδηγεί τους άλλους, να ηγείται και έχει αξιοθαύμαστο αυτοέλεγχο που αν χάσει υπό ακραία πίεση μπορεί να οδηγηθεί σε βίαια ξεσπάσματα νεύρων.

Ο Β τύπος δημιουργήθηκε για να γεννά και να συντηρεί τη ζωή, και για αυτό η φύση του είναι εξαιρετικά συντηρητική. Αντιπροσωπεύει τη θηλυκή πλευρά στο σχέδιο της Τριαδικής Δημιουργίας, ανεξάρτητα από το φύλο στο οποίο ανήκει. Του έχει δοθεί ο ρόλος του φύλακα του θησαυροφυλακίου. Λίγο βαρετός, αγαπά τις λεπτομέρειες, και το μυαλό του κάνει κύκλους δίχως τελειωμό (πιθανότατα για να εξασφαλίζει την ασφάλεια της «φωλιάς» του). Η ηθική –με τη στενή της έννοια- είναι ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Ο τρίτος τύπος ανθρώπου είναι το Παιδί της Δημιουργίας και ως τέτοιο φέρει τα χαρακτηριστικά και των δύο τύπων. Είναι ο τύπος του “Ανδρόγυνου” που, όπως αναφέρεται στο λεξικό Σουίδα: “και τα ανδρών ποιών και τα γυναικών πάσχων”.

Κυρίαρχα κληρονομούμενα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας για τον τύπο Γ είναι τα συναισθήματα της ανασφάλειας και της απόρριψης. Γοητεύεται από δύσκολους στόχους και συχνά αναλώνεται στην προσπάθειά του να τους φτάσει.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης φωτογραφίζεται εν μέσω γνωστών καλλιτεχνών, όπως του Γ. Τουρνά, R. Williams, Φ. Νικολάου, Μαριάννας Τόλη, Πασχάλη Αρβανιτίδη, οι οποίοι βρίσκονται κοντά του και τον υποστηρίζουν

Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής, κατηγοριοποίησε το ανθρώπινο είδος παρατηρώντας με την καθαρότητα της σκέψης του τις διαφορές και τις ομοιότητες στον χαρακτήρα των ανθρώπων.

Η τυπολογία του Γιώργου Πασχαλίδη είναι αμιγείς βιολογικοί κανόνες, ενσωματωμένοι στα γονίδια με σκοπό να υπηρετήσουν την εξέλιξη του Ανθρώπου στο σχέδιο της Δημιουργίας.

Εκτός από τις λεπτομερείς βιολογικές ιδιαιτερότητες του καθενός ανθρώπινου τύπου, παρέχονται από τον κ. Πασχαλίδη εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές έτσι ώστε η ορμονική ισορροπία να διατηρείται στα βέλτιστα επίπεδα εμποδίζοντας την εκδήλωση ασθένειας.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης τονίζει πως το πεπρωμένο δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι αδυναμίες του κάθε τύπου οι οποίες εμποδίζουν τη καθαρή μας σκέψη κάνοντας έτσι τον άνθρωπο να ζει τη ζωή του αναποτελεσματικά.

Έχοντας ο ίδιος αναλύσει σε βάθος τα συστατικά του χαρακτήρα, είναι σε θέση να προτείνει πρακτικούς τρόπους για να ξεπεραστούν τα εμπόδια του κάθε τύπου.

Με σκοπό να διαδώσει τη «Νέα Γνώση» που έχει αποκτήσει (την οποία, ας σημειωθεί, ποτέ δεν αναζήτησε) τον Οκτώβριο του 2009 εξέδωσε το πρώτο βιβλίο του με τίτλο ” «Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής» από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Το βιβλίο αυτό έγινε BEST SELLER σε λίγες μέρες γιατί το έργο του ήταν ήδη γνωστό σε πάρα πολλούς ανθρώπους.

Με το βιβλίο αυτό παρουσίασε στο ευρύ κοινό το έργο του και την πορεία στη ζωή έως τη στιγμή που του χαρίστηκε η διόραση.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης με το ζεύγος Κ. Τουρνά

Επίσης στο βιβλίο αυτό αναφέρθηκε η μεγάλη ανακάλυψη που έχει κάνει για τους τρεις τύπους των ανθρώπων, τη βιολογική δομή τους, την οργανική λειτουργία τους και την ψυχολογική τους κατάσταση η οποία καθορίζεται από το χαρακτήρα που μας δίνει ο τύπος μας.

Μιλώντας για τις διαφορές των τριών τύπων, ο συγγραφέας λέει χαρακτηριστικά πως, αν κάποιος που ανήκει στον πρώτο τύπο ανθρώπου χρειαστεί να πάει την ίδια μέρα σε μία κηδεία και σε ένα γάμο, θα πάει και στα δυο και θα λυπηθεί στην κηδεία, ενώ αργότερα στο γάμο, θα διασκεδάσει μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Αν το ίδιο συμβεί σε ένα δεύτερο τύπο πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να πάει στο γάμο, γιατί θα σκέφτεται τι μπορεί να πει ο κόσμος που θα τον δει στην κηδεία.

Τέλος, ο τρίτος τύπος ανθρώπου δε θα το σκεφτεί καθόλου, θα πάει μόνο στην κηδεία γιατί από τη φύση του έλκεται από θλιβερές περιστάσεις.

Έβγαλε αργότερα στην κυκλοφορία (Φεβρουάριος 2010) το ηχητικό βιβλίο (CD Book) – μια συζήτηση με τον αγαπημένο του φίλο, ηθοποιό, Στράτο Τζώρτζογλου με τίτλο «Θρόισμα Αγάπης».

Το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Όταν ο Άνθρωπος Συναντήσει τον Εαυτό του» κυκλοφόρησε πάλι από τις εκδόσεις Λιβάνη τον Σεπτέμβρη του 2010.

Στο βιβλίο αυτό επικεντρώνεται στην ανάλυση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των τριών ανθρώπινων τύπων με σκοπό να αναπτύξουμε επίγνωση του εαυτού μας, τόσο σε οργανικό όσο και σε ψυχολογικό – χαρακτηρολογικό επίπεδο.

Περιγράφει αναλυτικά τις συναισθηματικές λειτουργίες και τις ζημιές που μας προξενούνται όταν αφηνόμαστε να παρασυρθούμε στη θύελλα των συναισθημάτων με τα οποία μας έχει γεμίσει η κοινωνική μας εκπαίδευση.

Υπάρχει σ’ αυτό το βιβλίο μεγάλη αναφορά στη δομή και τη φύση του κόσμου που μας περιβάλλει ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε συμβατοί με αυτόν και να φέρουμε ηρεμία στις σχέσεις μας και στη ζωή μας.

Εξαιτίας της διαφορετικής για τον κάθε τύπο σωματικής λειτουργίας, υπάρχει ανάγκη να τρέφονται οι άνθρωποι με τροφές κατάλληλες για την ιδιοσυγκρασία τους και αυτή η ανάγκη γίνεται επιτακτική όταν ο οργανισμός είναι εξασθενημένος.

Για το λόγο αυτό, στο βιβλίο παραθέτει μια αποτοξινωτική δίαιτα ώστε να βοηθηθεί το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες που σχεδόν πάντα δημιουργούνται από την άσχημη ψυχολογική μας κατάσταση και όταν συσσωρεύονται μας προκαλούν ασθένειες.

Όσο για τις ασθένειες, ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει δει ότι εκτός από τις μολυσματικές, είναι όλες ψυχογενούς αιτιολογίας.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, τον Δεκέμβριο του 2010 τα διεθνή βραβεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζιουζέπε Σάκα υπό την αιγίδα της Ιταλικής Κυβέρνησης και του Βατικανού, του απένειμαν το διεθνές βραβείο λογοτεχνίας 2010 για την προσφορά μέσω των βιβλίων του στον άνθρωπο και την επιστήμη.

Την άνοιξη του τρέχοντος έτους (Απρίλιος 2011) κυκλοφόρησε από τον ίδιο εκδότη το τρίτο του βιβλίο «Η Γέννηση του Νέου Ανθρώπου» που απευθύνεται στους υποψήφιους γονείς. Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας ερευνά την Ιερότητα που πρέπει να εμπλακεί στη σύλληψη, φιλοξενία και ανατροφή των παιδιών μας έτσι ώστε, μεγαλώνοντας σωστά, να είναι σε θέση να διαμορφώσουν μια κοινωνία που θα έχει όλα τα αγαθά που μας προσφέρει ο υπέροχος πλανήτης μας .

Στην κοινωνία αυτή του κοντινού μέλλοντος οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαύσουν τη ζωή χωρίς κανένα ψυχολογικό περιορισμό, βρισκόμενοι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Τα όσα με τα βιβλία του προτείνει δεν είναι ουτοπία, λέει ο Γιώργος Πασχαλίδης: “Αυτή η κατάσταση που βιώνουμε τώρα και που συνεχώς χειροτερεύει αποτελεί ουτοπία για το αρμονικό οικοσύστημα που μας φιλοξενεί και εμείς εισπράττουμε την πολεμική ατμόσφαιρα που οι ίδιοι δημιουργήσαμε γύρω μας. Είναι καιρός να κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας, τους ανθρώπους γύρω μας και το περιβάλλον”.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης με τον Robert Williams

Σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα DVD με συζητήσεις του κ. Πασχαλίδη γύρω από τα καυτά θέματα της ζωής με τους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες Κώστα Τουρνά, Ρόμπερτ Ουίλλιαμς και Στράτο Τζώρτζογλου.

Εντωμεταξύ, η κλασσική επιστήμη ήρθε πρόσφατα να συμφωνήσει με τα όσα διορατικά έχει ανακαλύψει σχετικά με τους ανθρώπινους τύπους.

Έτσι, η δημοσίευση των αποτελεσμάτων επιστημονικής έρευνας στο περιοδικό “Nature” τεύχος 473 σελ. 174-180 στις 20 Απριλίου του 2011 με θέμα τους Ανθρώπινους Εντερότυπους αποτελεί την πρώτη επίσημη επιστημονική ανακάλυψη για την ομαδοποίηση του ανθρώπινου πληθυσμού σε τρεις βιολογικά διακριτές ομάδες – τύπους.

Η έρευνα έγινε από διεθνή ομάδα επιστημόνων του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας.

Το γεγονός ότι το ανθρώπινο είδος κατηγοριοποιείται σε τρεις μόνον ομάδες – τύπους το έχει διαβλέψει και κατοχυρώσει ο συγγραφέας μέσω κοινοποίησης από το 2003, πολύ πριν την σχετική επιστημονική ανακάλυψη των ερευνητών του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας του Απριλίου 2011.

Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες ανακαλύψεις του Γιώργου Πασχαλίδη, ο κάθε άνθρωπος κληρονομεί τον σκελετικό τύπο και το σύνολο των γονιδίων του (γενότυπος) αποκλειστικά από τον έναν από τους δύο γονείς του. Αυτό το αποκαλεί “γονιδιακή ρίζα” και είναι γνωστό ως “κληρονομικότητα”.

Όπως αναφέρουν οι ερευνητές του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας, ο κάθε εντερότυπος είναι δυνατόν να προσδιοριστεί με εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις στο σάλιο ή/και στα κόπρανα. Οι εξετάσεις αυτές απεικονίζουν την πληθυσμιακή σύσταση των τριών βασικών ομάδων μικροβίων που απαρτίζουν την εντερική χλωρίδα.

Ουσιαστικά αυτές οι εξετάσεις ανιχνεύουν την γονιδιακή ρίζα του κάθε ανθρώπου καθώς υπάρχει απόλυτη ταύτιση των τριών εντερότυπων με τους τρεις τύπους ανθρώπου της τυπολογίας του Γιώργου Πασχαλίδη και αποτελούν την επιστημονική απόδειξη πιστοποίησης των τριών τύπων-ομάδων ανθρώπων που έχει ανακαλύψει.

Η γενετικά διαφοροποιημένη εγκεφαλική λειτουργία του κάθε τύπου (Α, Β, Γ) υπερτροφοδοτεί μια ομάδα βακτηρίων και αντίστοιχα δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν οι δυο υπόλοιπες, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό τη βιολογική ιδιοσυστασία και το χαρακτήρα του πρώτου, του δεύτερου και του τρίτου τύπου.

Την ανακάλυψη αυτή την έχει κάνει ο Γιώργος Πασχαλίδης εδώ και αρκετά χρόνια και παράλληλα έχει προτείνει λύσεις για την αποκατάσταση των ελλείψεων σε κάθε έναν από τους τρεις ανθρώπινους τύπους .

Έχει επίσης ανακαλύψει και εκθέτει με λεπτομέρειες στα βιβλία του, πως ο κάθε ένας από τους τρεις τύπους ανθρώπου, ακριβώς λόγω των νευρομορφολογικών ιδιαιτεροτήτων του, έχει ιδιαίτερη προδιάθεση για συγκεκριμένες ασθένειες όταν εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι γνωστό ότι η έδρα του ανοσοποιητικού είναι η γαστρεντερική οδός η οποία αναφέρεται και ως ο δεύτερος ανθρώπινος εγκέφαλος λόγω του γεγονότος ότι σ’ αυτήν βρίσκονται περισσότερα από τα μισά νευρικά κύτταρα ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού καθώς επίσης απειράριθμοι νευρώνες και νευροδιαβιβαστές πανομοιότυποι με αυτούς που εδράζουν στον εγκέφαλό μας.

Έχοντας λοιπόν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ο δεύτερος αυτός εγκέφαλός μας είναι σε θέση να θυμάται, να μαθαίνει και να βιώνει τα συναισθήματα που παράγει η σκέψη μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σφίγγεται το στομάχι μας και επηρεάζεται η λειτουργία του εντέρου όταν η σκέψη μας αναστατώνεται.

Ο επικεφαλής της έρευνας για τον εντερότυπο Peer Bork πιστεύει ότι οι εντερότυποι σχετίζονται με την πιθανότητα εμφάνισης συγκεκριμένων ασθενειών και επηρεάζουν την υγεία.

Η ομάδα των συνεργατών του Peer Bork έχει ενδείξεις πως οι ασθένειες που εκδηλώνονται σε κάθε άνθρωπο εξαρτώνται από τον εντερότυπό του, αλλά ακόμη δεν δημοσιοποίησαν τη συσχέτιση μεταξύ εντεροτύπου και ασθένειας.

Τα ευρήματα των ερευνητών της εντερικής χλωρίδας για το θέμα συσχετισμού ασθενειών και ανθρώπινου τύπου ταυτίζονται με σχετικές διαπιστώσεις του Γιώργου Πασχαλίδη όπως τις έχει εκθέσει στο δημοσιευμένο έργο του.

Σε προσεχές βιβλίο του θα αναλύσει εκτενέστερα το θέμα αυτό.

Πολύ σύντομα η γνώση της ανθρώπινης τυπολογίας θα αποτελεί πολύτιμο όπλο της ιατρικής όπως ισχύει και για τον αιματότυπο.

Υπό έκδοση είναι και το τέταρτο βιβλίο του συγγραφέα με τίτλο “Αποδέσμευση από το Πεπρωμένο”.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης ορίζει ως πεπρωμένο τις εγγενείς αδυναμίες του τύπου μας και του χαρακτήρα μας που αυτός προσδιορίζει, οι οποίες μας οδηγούν να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια σφάλματα στη ζωή μας.

Στο βιβλίο αυτό αναλύει το πρόγραμμα που κληρονομεί από τους γονείς του ο κάθε ανθρώπινος τύπος. “Μόνον όταν γνωρίσουμε σε βάθος τα κανάλια της σκέψης και τους δρόμους των συμπεριφορών μας μπορούμε να αποδεσμευτούμε από τις ψυχαναγκαστικές μας συνήθειες και συμπεριφορές και να δράσουμε επιτέλους σαν αληθινά ελεύθεροι άνθρωποι”, λέει κλείνοντας τη συνέντευξη ο συγγραφέας.

Όλα τα βιβλία του Γιώργου Πασχαλίδη έχουν γίνει best sellers στην Ελλάδα.

Στα βιβλία του, πέρα από τις ριζοσπαστικές γνώσεις για τη ζωή και τον κόσμο, ο συγγραφέας δίνει ένα νέο ορισμό για την αγάπη και τον παλιό μεγάλο εχθρό του ανθρώπου: την κατεστημένη του λογική.

Ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης είναι Έλληνας πολίτης, γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στο Αιγίνιο του Νομού Πιερίας στη Β. Ελλάδα. Είναι παντρεμένος με την κ. Χρυσούλα Χατζημιχαήλ και έχουν δύο παιδιά.

 

Επιστημονική τεκμηρίωση της ανακάλυψης μου

Γράφει ο Γιώργος Πασχαλίδης, Θεσσαλονίκη

Μετά τις ομάδες αίματος οι ομάδες εντερότυπου

Τρεις κατηγορίες ανθρώπων

Μελέτη επιστημόνων του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας (European Molecular Biology Laboratory, EMBL), η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ανθρώπινο έντερο φιλοξενεί ένα ολόκληρο οικοσύστημα μικροβίων.

Οι κοινότητες των βακτηρίων που διαβιούν στο ανθρώπινο γαστρεντερικό σύστημα μπορούν πλέον να καταταγούν για πρώτη φορά μόνο σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων ο τύπος της εντερικής χλωρίδας του καθενός μας (τον οποίο ονόμασαν «εντερότυπο» – «enterotype») θα αποτελεί σύντομα ένα ακόμη βοήθημα για τους γιατρούς προκειμένου να αποφασίζουν για το είδος της αγωγής που θα μας χορηγούν βάση της ομάδας βακτηρίων που υπάρχει στο έντερο.

Οι επιστήμονες προσανατολίζονται στην ενίσχυση της βακτηριακής ομάδας που ήδη υπάρχει στο έντερο με ένζυμα για θεραπευτικούς σκοπούς. Αυτό αποτελεί ένα λάθος προσανατολισμό της επιστήμης καθώς με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσουν την κυρίαρχη ομάδα βακτηρίδίων κάθε οργανισμού και θα αφήσουν τις άλλες δύο ομάδες με ελλιπή ένζυμα και βιταμίνες. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι επιστήμονες είναι να ενισχύσουν τις δύο άλλες ομάδες βακτηρίων που είναι υπολανθάνουσες στον εκάστοτε οργανισμό με τα αντίστοιχα ένζυμα και βιταμίνες προκειμένου να επέλθει ισορροπία για να φύγουμε από τον αρχικό μας τύπο, να φύγουμε από τον βασανισμό μας.

Τα βακτήρια που φιλοξενούμε στο έντερό μας συμμετέχουν ενεργά στη φυσιολογία μας: βοηθούν στην πέψη των τροφών, διασπούν τοξίνες, παράγουν βιταμίνες και βασικά αμινοξέα τα οποία αδυνατούμε να παραγάγουμε μόνοι μας και δημιουργούν ένα αμυντικό τείχος έναντι εισβολέων.

Η βακτηριακή χλωρίδα του καθενός είναι μοναδική και χτίζεται βαθμηδόν από τη γέννηση μέχρι τη συμπλήρωση των δύο πρώτων χρόνων της ζωής μας. Επηρεάζεται δε από μια σειρά παράγοντες μεταξύ των οποίων η διατροφή μας αλλά και η λήψη αντιβιοτικών.

Από την μέρα της σύλληψής μας έχουμε κληρονομήσει τον γονιδιακό τύπο και χαρακτήρα του ενός γονέα μας δεν υφίσταται όμως διαφοροποίηση βακτηρίων στο έντερό μας γιατί δεν υπάρχει ακόμα μέσα σε αυτό τροφή. Από την στιγμή που αρχίζει το βρέφος να θρέφεται εξαιτίας της διαφορετικής λειτουργίας του εγκεφάλου του κάθε τύπου-Α,Β,Γ- δημιουργείται η αντίστοιχη βακτηριακή ομάδα που αντιστοιχεί στον κάθε τύπο και είναι ανάλογη της γονιδιακής ρίζας του καθενός μας.

Με την ανακάλυψή μου αν εξετάσουμε και βρούμε την εντερική βακτηριακή ομάδα του κάθε παιδιού θα βρούμε τον τύπο του και αμέσως και την γονιδιακή του ρίζα, επομένως και τον τύπο του ενός γονέας του, με εκπληκτική σαφήνεια. Με μια απλή εξέταση θα μπορεί ο καθένας να γνωρίζει τον τύπο του την γονιδιακή του ρίζα τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που λειτουργεί ως άτομο.

Από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν έρθει σε μένα έχω ήδη ένα τεράστιο αρχείο με καταγεγραμμένα δεδομένα από όπου μπορούν να βγουν σημαντικά στατιστικά ευρήματα τα οποία αποδεικνύουν επιστημονικά την ανακάλυψή μου και είναι όλα καταγεγραμμένα και νόμιμα κατοχυρωμένα.

Αφενός για εσάς όλους ώστε να ξέρετε τον τύπο σας και αφετέρου για μένα ώστε να υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση των ανακαλύψεών μου.

Οι επιστήμονες επίσης έχουν ανακοινώσει ότι η βακτηριακή χλωρίδα επηρεάζεται και από την λήψη τροφής και αντιβιοτικών. Στο δημοσιευμένο έργο μου προτείνω μια αποτοξινωτική δίαιτα. Οι τροφές που απαγορεύω με την δίαιτα αυτή είναι οι τροφές που σκοτώνουν την καλή βακτηριακή χλωρίδα με συνέπεια την δημιουργία φλεγμονών στο σώμα μας δηλαδή την παρακράτηση υγρών η οποία δεν ελέγχεται ιατρικά γιατί είναι «τοπική ευαισθησία» που σημαίνει ότι υπάρχει τοπικά συσσωρευμένο ουρικό οξύ. Όπου υπάρχει ουρικό οξύ απαγορεύεται η ντομάτα. Όλες οι ανακαλύψεις μου έχουν επιστημονική τεκμηρίωση και απόδειξη.

Όταν μας χορηγείται αντιβίωση μας συστήνεται η ταυτόχρονη λήψη ενζύμων μέσω του γιαουρτιού για την επαναδημιουργία των βακτηρίων τα οποία έχουν καταστραφεί. Ποια όμως βακτήρια? Τα βακτήρια των ομάδων των δύο άλλων τύπων, τα οποία είναι ελλιπή στον καθένα μας γιατί ο τύπος ο δικός μας «καίει» την μια ομάδα βακτηρίων και ο τύπος της μητέρας μας «καίει» την άλλη ομάδα βακτηρίων. Έτσι έχει ο καθένας μας από δύο κύρια ένζυμα» καμένα».

Με την χορήγηση μιας ισχυρής δόσης αντιβίωσης σκοτώνονται αμέσως τα βακτήρια της βακτηριδιακής κοινότητας για αυτό μετά την χημειοθεραπεία ο ασθενής πάει αμέσως στην τουαλέτα.

Ο τρόπος για να βοηθηθούμε με την διατροφή είναι να ενισχύσουμε τις αδύναμες ομάδες βακτηρίων στο έντερό μας για να επέλθει αλληλοσυμπλήρωση και ισορροπία των ομάδων βακτηρίων. Αλλιώς εξαρτάται καθαρά από την λειτουργία του εγκεφάλου μας. Η πληροφορία που στέλνει ο εγκέφαλός μας, η οποία διαμορφώνει και τον χαρακτήρα μας «καίει- σκοτώνει» κάποιες ομάδες βακτηρίων.

Παρά τις ατομικές διαφορές, η ανθρώπινη εντερική χλωρίδα μπορεί και ανήκει σε τρεις μόνο κατηγορίες, λένε τώρα οι ερευνητές του ΕΜΒL. Οι κατηγορίες δημιουργήθηκαν με βάση τους συνδυασμούς διαφόρων ειδών βακτηρίων που υπάρχουν σε κάθε εντερικό οικοσύστημα. Οι ερευνητές µε επικεφαλής τον Πίιρ Μπορκ από το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας στη Χαϊδελβέργη Γερμανίας κατέληξαν σε αυτή την ομαδοποίηση αφού μελέτησαν την εντερική χλωρίδα εθελοντών κάθε ηλικίας από την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική και βρήκαν ότι ο τύπος της εντερικής χλωρίδας κάθε ανθρώπου, τον οποίο ονόμασαν εντερότυπο, δεν επηρεάζεται από το φύλο, το βάρος, το ύψος ή την ηλικία. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι τα πρώτα είδη μικροβίων που «εισβάλλουν» τυχαία στα έντερα των νεογέννητων, δεν «επιτρέπουν» να τα ακολουθήσουν είδη που δεν είναι «συμβατά» μαζί τους.

Ήδη από την στιγμή της γέννησης μας ο χαρακτήρας μας είναι διαμορφωμένος και οι τρείς εντερότυποι είναι άμεσοι συνέπεια αυτού.

Τριών ειδών κοινότητες βακτηρίων στο σώµα µας

Ο τύπος της εντερικής χλωρίδας κάθε ανθρώπου µια μέρα θα αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα προκειμένου να αποφασίζουν οι γιατροί τη φαρμακευτική αγωγή που θα χορηγούν ή τη διαμόρφωση διαιτολογίου.

Στις αρχές του 1900, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι ομάδες αίματος των ανθρώπων είναι τέσσερις. Τώρα, ανακάλυψαν ότι µας διαφοροποιούν και τα βακτήρια που φιλοξενούνται από τον ανθρώπινο οργανισμό. Ήταν γνωστό πως σε κάθε άνθρωπο διαβιούν χιλιάδες διαφορετικά είδη μικροβίων. Τώρα ξέρουμε ότι αυτά τα βακτήρια κατατάσσονται πλέον σε τρεις βακτηριακές κοινότητες, σύμφωνα µε τα νέα στοιχεία.

«Είναι σημαντική ανακάλυψη», λέει στους «New York Times» ο Ροµπ Νάιτ, βιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. «Πρώτη φορά μαθαίνουµε πως τα βακτήρια στα ανθρώπινα έντερα χωρίζονται σε τρεις μόνο ομάδες».

Όποια και να είναι η αιτία για τους διαφορετικούς εντερότυπους, φαίνεται πως επηρεάζουν σοβαρά την υγεία. Τα μικρόβια στα έντερα βοηθούν στην πέψη και παράγουν βιταμίνες, χρησιμοποιώντας ένζυμα τα οποία δεν μπορεί να παραχθούν από τα ανθρώπινα κύτταρα.

Αναφέρω στο τρίτο βιβλίο μου τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κυκλοφορία των υγρών μετάλλων στα κύτταρα κατόπιν της πληροφορίας που δίνει ο εγκέφαλος με ηλεκτρικά ερεθίσματα και μέσω των νευροδιαβιβαστών-(όπως τα ονομάζει και η επιστήμη) τα κύτταρα φορτίζονται μαγνητικά με τα απαραίτητα στοιχεία. Οι εντερικές λάχνες ξεχωρίζουν τα υγρά μέταλλα μέσα από τις τροφές και τα στέλνουν στα κύτταρα για να συντηρηθούν. Η ανακάλυψή μου είναι ότι ποτέ τα κύτταρα δεν παρήγαγαν βιταμίνες απλά έλκουν απλά την τροφή τους για να συντηρηθούν.

Αν για παράδειγμα ένας άνθρωπος κάνει εξετάσεις και βρεθεί ότι έχει ανισορροπία σε βιταμίνη Β12 μαγνήσιο και Βιταμίνη D ανήκει στον Β τυπο . Η βιταμίνη Β 12 χορηγείται ενέσιμη στον άνθρωπο όπως η ινσουλίνη αλλά χορηγώντας ινσουλίνη καταστρέφεται το πάγκρεας. Όταν χορηγηθεί Β 12 καταργείται το εγκεφαλικό κέντρο το οποίο δίνει την εντολή στο αντίστοιχο όργανο για να παραχθεί η βιταμίνη 12. Από το σημείο αυτό και έπειτα θα του είναι συνέχεια ελλιπή.

Καθένας από τους τρεις εντερότυπους παράγει αυτά τα ένζυμα σε διαφορετικές αναλογίες. που βοηθούν στη δημιουργία των βιταμινών. Οι άνθρωποι µε τον εντερότυπο 1 έχουν υψηλότερα επίπεδα βακτηρίων που ονομάζονται βακτηριοειδή. Στον εντερότυπο 2, τα βακτηριοειδή είναι σπάνια, αλλά είναι πολύ κοινή η παρουσία του γένους Prevotella.

Η ανακάλυψη των εντερότυπων ίσως µια μέρα οδηγήσει σε ιατρικές θεραπείες και εφαρμογές όπως η χορήγηση φαρμάκων ή η διαμόρφωση διαιτολογίου ανάλογα µε τα βακτήρια κάθε ανθρώπου. Επίσης, οι γιατροί μπορεί να βρουν εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης των μικροβιακών λοιμώξεων, αντί των αντιβιοτικών, τα οποία γίνονται όλο και λιγότερο αποτελεσματικά. Δηλαδή, αντί να προσπαθούν να καταπολεμήσουν τα επικίνδυνα βακτήρια, ίσως να ενισχύουν τα ωφέλιμα βακτήρια στα έντερα.

Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα βακτήρια που διαβιούν στο ανθρώπινο σώμα, χαρτογραφώντας το DNA τους.

Το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο επειδή κάθε άνθρωπος φιλοξενεί περίπου 100 τρισεκατομμύρια µμικρόβια. Το σύνολό τους ονομάζεται ανθρώπινο μικροβίωµα. Οι ειδικοί όμως έχουν μάθει να το μελετούν παίρνοντας δείγματα από το δέρμα, το σάλιο και τα κόπρανα. Στη συνέχεια, διαχωρίζουν το ανθρώπινο DNA και αναλύουν µόνο τα γονίδια του μικροβιώµατος. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι τα μικρόβια που «εισβάλλουν» στα νεογέννητα δεν «επιτρέπουν» να τα ακολουθήσουν άλλα.

Σύντομα οι επιστήμονες θα ρωτούν για τον τύπο της εντερικής μας χλωρίδας, όπως ρωτούν για την ομάδα αίματός μας.

Πρώτη Επίσημη επιστημονική επαλήθευση της ανακάλυψης του κ. Πασχαλίδη Γιώργου

Η δημοσίευση της επιστημονικής έρευνας στο περιοδικό “nature” τεύχος 473 σελ. 174-180 στις 20 Απριλίου του 2011 για τους εντερότυπους αποτελεί την πρώτη επίσημη επιστημονική (επαλήθευση) ανακάλυψη και δημοσίευση της ομαδοποίησης του ανθρώπινου πληθυσμού σε τρεις ομάδες. Την ομαδοποίηση αυτή των ανθρώπων σε τρεις τύπους- ομάδες την έχω ήδη δημοσιοποιήσει και κοινοποιήσει από το 2003 και την έχω κατοχυρώσει και δημοσιεύσει πολύ πριν την επιστημονική ανακάλυψη στο βιβλίο μου «ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ» το 2009.

Στο εν λόγω βιβλίο μου διακρίνω τους ανθρώπους σε τρεις ομάδες οι οποίες διαφοροποιούνται εγκεφαλικά και σκελετικά λόγω της ύπαρξης διαφορετικών βιταμινών και της αντίστοιχης έλλειψης άλλων βιταμινών από τον οργανισμό. Οι τρείς εντερότυποι προσφάτως οι επιστήμονες επισημοποιούν τους τρεις τύπους που ανακάλυψα. Σύμφωνα με τις ανακαλύψεις μου, κάθε άνθρωπος κληρονομεί τον σκελετικό του τύπο αποκλειστικά από τον ένα γονέα του και αυτό αποτελεί την γονιδιακή του ρίζα. Όπως προκύπτει από τις έρευνες των επιστημόνων ο εντερότυπος του καθενός μας θα ανιχνεύεται από μικροβιολογικές εξετάσεις στο σάλιο στο αίμα ή στα κόπρανα. Ουσιαστικά η εξέταση αυτή θα ανιχνεύει την γονιδιακή ρίζα του καθενός (από ποιον γονιό έχουμε πάρει) και αυτό αποδεικνύει την απόλυτη ταύτιση των εντερότυπων με τους τρεις τύπους διαφορετικής εγκεφαλικής λειτουργίας που τροφοδοτούν την διαφορετική βακτηριακή ομάδα στο έντερο κάθε οργανισμού. Οι εντερότυποι είναι μια επιστημονική απόδειξη πιστοποίησης των τριών ομάδων ανθρώπων που έχω ανακαλύψει. Η διαφοροποιημένη εγκεφαλική λειτουργία του κάθε τύπου τροφοδοτεί την μια ομάδα βακτηρίων και αντίστοιχα δεν αφήνει να αναπτυχθούν οι υπόλοιπες, διαμορφώνοντας την βιολογία την ιδιοσυστασία και το χαρακτήρα του πρώτου του δεύτερου και του τρίτου τύπου.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τρεις διαφορετικούς τύπους εντέρου που αντιστοιχούν σε τρεις διαφορετικές ελλείψεις ενζύμων και βιταμινών του καθενός. Την ανακάλυψη αυτή την έχω κάνει εδώ και αρκετά χρόνια δίνοντας και τις λύσεις για την αποκατάσταση των ελλείψεων αυτών. Σε προσεχές βιβλίο μου θα ασχοληθώ εκτενέστερα με το θέμα αυτό.

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Γεώργιος Πασχαλίδης είναι Έλλην υπήκοος. Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στο χωριό Αιγίνιο του Νομού Πιερίας. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Χατζημιχαήλ και έχουν δύο παιδιά. Έχει φοιτήσει μόνο στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Εργάσθηκε προς βιοπορισμό σε διάφορες εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ως μαραγκός, ηλεκτροσυγκολλητής, χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων, γεωργός) και τελευταίως, επί 18 έτη, ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μέχρι την Άνοιξη του έτους 2002 η ζωή του κυλούσε κανονικά.

Εκείνη την εποχή, μετά από μια σειρά γεγονότων που του συνέβησαν σε φυσικό-σωματικό επίπεδο, απέκτησε με υπερβατικό τρόπο τις ιδιότητες της διόρασης και της ενεργειακής αποκατάστασης ασθενειών.

Το 2004 καλείται στη Γερμανία (Μπρούσχαλ) από τον Dr. Peter Mandel, ο οποίος είχε αναπτύξει τη μέθοδο ETD [Emergetische Terminalpunkt Diagnose = Διάγνωση Ενεργειακών Τερματικών Σημείων]. Με τη συνεργασία αυτή (σε Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία και Γερμανία), μέσω ειδικών μηχανημάτων, επιβεβαιώνεται η ενεργειακή δύναμη διάγνωσης και ίασης που έχει αποκτήσει.

Λίγο αργότερα, στο Διεθνές Ινστιτούτο Βιοφυσικής (Νόϊς-Γερμανία) μετράται από τον καθηγητή Fritz-Albert Popp, με συσκευές που ό ίδιος επέλεξε, η εκπομπή βιοφωτονίων που εκπέμπονται από τα χέρια του. Τα αποτελέσματα αφήνουν έκπληκτους τόσο τον καθηγητή Fritz-Albert Popp, όσο και τους άλλους συμμετέχοντες γιατρούς.

Στην Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ιταλία σε κατάλληλα ιατρικά κέντρα, δέχεται και θεραπεύει χιλιάδες ασθενών.

Από τον Νοέμβριο 2005 έως τον Σεπτέμβριο 2006 συμμετείχε στην μελέτη-έρευνα με θέμα «Αλληλεπίδραση μακράς αποστάσεως στο ανθρώπινο βιοενεργειακό πεδίο, του εξεταζόμενου από τον θεραπευτή». Επρόκειτο για τον ειδικό τρόπο μεταβολής των ακτινοβολιών και της φαινομενολογίας στις εικόνες, πριν και μετά την επίδραση του θεραπευτή (Γ. Πασχαλίδη), με Νοητική (δηλαδή Πνευματική) θεραπεία εξ’ αποστάσεως, με συμμετοχή δείγματος 17 ατόμων. Η έρευνα έγινε από τον ερευνητή Χρήστο Κωλέττα, με χρήση συσκευής Kirlian «ETD acron 2000» Esogetics GmbH, κατά την μέθοδο ελέγχου Kirlian-EEA (Energy Emission Analysis). Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς εξ αποστάσεως. Τα άριστα αποτελέσματα περιγράφονται στην από τον Αύγουστο 2007 δημοσιευθείσα εργασία του Χρήστου Κωλέττα.

Η δεύτερη μελέτη έγινε από τον ιατρό νευρολόγο Δημήτρη Ζάγκλη, ο οποίος χρησιμοποίησε το σύστημα IMEDIS EXPERT για τμηματομετρική καταγραφή της αγωγιμότητας και συσχέτισή της με την λειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος και κατά συνέπεια των εσωτερικών οργάνων. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 11 Μαΐου 2008. Συμμετείχαν 14 εθελοντές. Χρησιμοποιήθηκε υπέρυθρη κάμερα λήψεως Guide IRIM3. Τα αποτελέσματα ήταν άριστα επίσης.

Ο Γ. Πασχαλίδης αξιοποιεί αυτές τις μοναδικές του ιδιότητες προσφέροντας καθημερινά και μέχρι σήμερα ανιδιοτελώς ίαση από ασθένειες σε εκατομμύρια (εκτιμάται άνω των δέκα εκατομμυρίων) ανθρώπους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Την σημαντικότερη όμως ανακάλυψή του αποτελεί η συστηματική ταξινόμηση του ανθρωπίνου είδους σε τρείς μόνον οικογένειες («τύπους»), με απόλυτα αντικειμενικά και διακριτά κριτήρια, γεγονός που επετεύχθη για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Σαν χαρακτήρας είναι άμεσος, φιλικός, αφοπλιστικά απλός στη συμπεριφορά και στο λόγο του.

Έχοντας στόχο την διάδοση της Νέας Γνώσης, που έχει αποκτήσει (την οποία σημειωτέον ουδέποτε επεδίωξε), εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο «Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής», το οποίο εκδόθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό «Α.Α. Λιβάνη» το 2009, με ISBN 978-960-14-2055-4. Μέσα σε τρείς μήνες το βιβλίο έγινε best seller και πουλήθηκαν άνω των 15.000 αντιτύπων.

Επίσης, εξέδωσε το δεύτερο (ηχητικό) βιβλίο «Θρόϊσμα Αγάπης» σε οπτικό δίσκο (CD), υπό τύπον συνεντεύξεως, προκειμένου να διευκολύνει τον χρήστη να ακούει τον ίδιο, εκτελώντας ταυτοχρόνως την εργασία του.

Ακολούθως, εξέδωσε από τον ίδιο εκδοτικό οργανισμό «Α.Α. Λιβάνη» το τρίτο του βιβλίο με τίτλο «Όταν ο Άνθρωπος συναντήσει τον Εαυτό του. Εγκέφαλος: Ο Αυτόματος Πομποδέκτης της Κοσμικής Τροφής», με ISBN 978-960-14-2222-0, το οποίο επεξεργάζεται σοβαρότατα θέματα που αφορούν την ανθρώπινη τυπολογία, την δομή και τις εργασίες του ανθρωπίνου εγκεφάλου, και άλλα αναπάντητα παγκοσμίου βαρύτητας θέματα.

Τέλος, εξέδωσε το τέταρτο βιβλίο του εκδοτικό οργανισμό «Α.Α. Λιβάνη» με τίτλο «Η Γέννηση του Νέου Ανθρώπου – Προγεννητική Φροντίδα», με ISBN 978-960-14-2367-8

Ευρίσκονται υπό έκδοση άλλα πέντε βιβλία με ποικίλο περιεχόμενο ανθρωπιστικών επιστημών και διατροφής.

Ίδρυσε για βιοπορισμό μια Προσωπική Εταιρεία με κατατεθειμένες δραστηριότητες «Ενεργειακή Θεραπεία» και «Προώθηση Βιβλίων» καθώς και μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ». Στην εταιρεία αυτή έχουν προσχωρήσει ως Αρωγά Μέλη πολλοί επιστήμονες διαφόρων κλάδων, οι οποίοι έχουν άμεση επαφή με τον Γεώργιο Πασχαλίδη και το έργο του, συνεργαζόμενοι για την «μεταφορά της τεχνογνωσίας του» στην κλασσική επιστήμη.

Διευκολύνοντας όσους έχουν ανάγκη από την βοήθεια του, ταξιδεύει συχνά σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λευκωσία και σε πόλεις του εξωτερικού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να τον συναντήσουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να μετακινηθούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη λειτουργούν το Παράρτημα και η έδρα της Εταιρίας Ενεργειακής Αρωγής αντίστοιχα, όπου παρευρίσκεται για πέντε και περισσότερες μέρες κάθε μήνα.

Τεκμηρίωση των ικανοτήτων του Γεωργίου Πασχαλίδη

Η τεκμηρίωση με επιστημονικό τρόπο των ενεργειακών ιδιοτήτων του Γεωργίου Πασχαλίδη, είχε γίνει στο παρελθόν, όπως ήδη αναφέρθηκε, σε ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού (Γερμανία – Ιταλία), τα οποία στη συνέχεια αρνήθηκαν να παραχωρήσουν στον Γ. Πασχαλίδη αντίγραφα των αποτελεσμάτων αυτών. Επίσης, επιστημονική τεκμηρίωση των ενεργειακών ιδιοτήτων του Γεωργίου Πασχαλίδη έγινε και στην Ελλάδα.

Η πραγματική-ρεαλιστική τεκμηρίωση του έργου του επιτυγχάνεται καθημερινώς σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδος και του Εξωτερικού, τις οποίες επισκέπτεται, όταν θεραπεύει αθρόα και από κάθε νόσο χιλιάδες ανθρώπων που προστρέχουν να τον γνωρίσουν, αλλά και να τον ακούσουν να τους μιλάει για την πραγματική και ανεπιτήδευτη αγάπη.

Οι επίκτητες ενεργειακές ιδιότητες του Γεωργίου Πασχαλίδη, έχουν απόλυτη ακρίβεια, επαναλιψημότητα και διάρκεια στο χρόνο.

Το έργο του Γιώργου Πασχαλίδη: Η Ανθρώπινη Τυπολογία

Ο Γεώργιος Πασχαλίδης χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά για τον άνθρωπο την διόραση του, διείδε, ότι το ανθρώπινο είδος αποτελείται από μόνο τρία διακριτά γένη, τα οποία διαφοροποιούνται σκελετικά και επομένως βιολογικά. Με αυτό τον τρόπο απαντάται οριστικά το ερώτημα της οντογένεσης του ανθρωπίνου είδους.

Ποτέ πριν στην ιστορία δεν έχει αναφερθεί αυτή η πληροφορία και το γεγονός αυτό την αναγάγει, όπως και τον ίδιο τον Γεώργιο Πασχαλίδη, σε μοναδικό φαινόμενο, το οποίο προόρισται με καταλυτικό, ριζοσπαστικό και αναγεννητικό τρόπο να προσφέρει στην Ιατρική Επιστήμη καθώς και στις Επιστήμες του Ανθρώπου.

Ίσης θεμελιώδους σημασίας είναι και η πληροφορία που δημοσίευσε στο πρώτο του βιβλίο ο Γιώργος Πασχαλίδης για το Κυρίαρχο Γονίδιο.

Περαιτέρω, η συνολική πληροφορία περί Κυρίαρχου Γονιδίου σε συνάρτηση με την Συνολική Ορμονική Διαταραχή, διευκρινίζει πλήρως την φυλογενετική ταξινόμηση του είδους μας και διαφωτίζει για πρώτη φορά με επιστημονικά τεκμηριωμένα κριτήρια την εξελικτική βιολογία του ανθρώπου.

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός της καινοτομίας και της εξαιρετικά ιδιάζουσας βαρύτητας αυτών των πληροφοριών που παραδίδει στις επιστήμες ο Γεώργιος Πασχαλίδης, συγκρινόμενο με την επικρατούσα ως τώρα επιστημονική ασάφεια γύρω από την προέλευση και την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, καθιστά την Νέα Γνώση, που αφιλοκερδώς ο ίδιος προσφέρει στην ανθρωπότητα, de facto αποκαλυπτική και τον αναδεικνύει σε οικουμενικό ευεργέτη, ανεξάρτητα από την περαιτέρω επιστημονική αξιοποίηση ή μη της προσφερόμενης υπ’ αυτού γνώσης.

Ενδεικτικά πεδία εφαρμογών της Νέας Γνώσης του Γεωργίου Πασχαλιδη

    • Θετικές επιστήμες
    • Εφαρμοσμένες επιστήμες
    • Κοινωνικές επιστήμες
    • Ανθρωπιστικές επιστήμες

Συμπερασματικά δύναται να αναφερθεί, ότι ο Γιώργος Πασχαλίδης δεν είναι ένας ακόμη δάσκαλος της ταραγμένης εποχής μας που διδάσκει μια ακόμη θεωρία.

Είναι ένας απλός πολίτης που έχει ελεύθερα επιλέξει να μας μεταφέρει τα όσα διορατικά έχει γνωρίσει και συνεχίζει να γνωρίζει, όταν του θέτουν οποιαδήποτε ζητήματα προς διερεύνηση.

Η Ελληνική Πολιτεία ακόμη δεν αναγνώρισε εμπράγματα το υπό του κ. Γιώργου Πασχαλίδη προσφερθέν και προσφερόμενο έργο ενεργειακής αρωγής προς τους Έλληνες Πολίτες. Γίνονται προς τούτο οι κατάλληλες ενέργειες. Εκτιμάται ότι το Εθνικό Όφελος από την εφαρμογή στην πράξη των μοναδικών ιδιοτήτων του, θα είναι τεράστιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ