Κάποιοι -ακόμα και σε αυτή την περίοδο που διανύουμε- θα κοστολογούσαν με αμύθητα ποσά μια διαφημιστική καμπάνια για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η Τουρκία με εικόνες άκρως ελληνικές (βλέπε Αγιά Σοφιά – Κωνσταντινούπολη) έχει ήδη ξεκινήσει το promo του τουρισμού της, ενώ στην Ελλάδα οι «υπεύθυνοι» ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα, προφασιζόμενοι τα τσουχτερά κοστολόγια!

Οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους γι’ αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και κατάφεραν να αποδείξουν πως μόλις με μια δανεική κάμερα και ιδέες ανεκτίμητες, μπορεί κάποιος να κάνει θαύματα! Άντε και με 24,70 ευρώ! Τόσα είναι τα χρήματα που χρειάστηκαν, για να γυρίσουν μια φρέσκια διαφήμιση για την Ελλάδα με τίτλο: «Be one of us – Hellas». Διότι αυτό που χρειάζεται τελικά η Ελλάδα, είναι ανθρώπους με όνειρα και ιδέες. Και  εμείς στην Tabula Rasa νοιώθουμε υπερήφανοι που τους έχουμε στο ενεργητικό μας…!
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το αποτέλεσμα και -μιας και δεν έχουμε άλλο τρόπο-, σας προ(σ)καλούμε να το προωθήσετε κι εσείς με κάθε μέσο (e-mail, facebook, twitter κλπ).

Οι μόνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Εμείς έχουμε τη δύναμη. Οφείλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα μας, με κάθε τρόπο!