Η ταμίας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, Δήμητρα Πέτσα, στην καλοκαιρινή εορταστική έκδηλωση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών στην Αθήνα

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών ευχαριστεί, για ακόμα μία φορά, όλους όσοι υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή και εύχεται καλή ανάρρωση στο μικρό Χρήστο, με βάση το ότι πλέον η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων είναι μαζί του.

Στις 19 Ιουνίου 2010 στο Ελληνικό της Αθήνας, έλαβε χώρα το πολυαναμενόμενο καλοκαιρινό ’’πάρτυ’’ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Πλήθος νέων Βορειοηπειρωτών προσήλθε στην Εκδήλωση όχι μόνο για να διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του D.J, αλλά και με έναν επιπλέον σκοπό. Τη συνεισφορά στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του μικρού 13-χρονου Χρήστου Παππά από το χωριό Χάλιου της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος χρειάζεται μεταγωγή σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία έπειτα από ατύχημα που είχε έξω από το σπίτι του.

Τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικότατα και απέδειξαν ότι πολλά μπορούν να γίνουν εάν υπάρξει συσπείρωση γύρω από έναν κοινό και ευγενή σκοπό.

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών ευχαριστεί όλους τους νέους της, για ακόμα μία φορά, και υπόσχεται συνέχιση των δραστηριοτήτων της. Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι μεταξύ αυτών και η κ. Δήμητρα Πέτσα, Ταμίας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, η οποία με χαρά αποδέχτηκε την σχετική πρόσκληση και ταξίδεψε από τη Φραγκφούρτη στην Αθήνα για το σκοπό αυτό.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010, ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών επισκέφτηκε το σπίτι του 13χρονου Χρήστου Παππά στη Ζάκυνθο (σχετικά με το ατύχημα του μικρού: http://www.neb.gr/node/1487). Τα μέλη της Νεολαίας παρέδωσαν στους γονείς του το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε απ’ όλους τους νέους Βορειοηπειρώτες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δύο εκδηλώσεων της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Δόθηκαν συνολικά 3950 €. Επίσης στις 27 Ιουνίου 2010 η πλειοψηφία του Δ.Σ. βρέθηκε κοντά στο μικρό Χρήστο και στους γονείς του που ήρθαν στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν για το Μόναχο της Γερμανίας.

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών ευχαριστεί, για ακόμα μία φορά, όλους όσοι υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή και εύχεται καλή ανάρρωση στο μικρό Χρήστο, με βάση το ότι πλέον η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων είναι μαζί του.

Γεώργιος Βρυζάλας
Γραμματέας – Υπεύθυνος Τύπου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης e.V.
typos@panipirotiki.eu