Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Πρώτη ημερίδα υγείας» της Ελληνικής Κοινότητας του Όφφενμπαχ.

Offenbach. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «Πρώτη ημερίδα υγείας» που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα του Offenbach, το Σάββατο 13.11.2010 στην αίθουσα συσκέψεων του δημαρχείου της πόλης. Στην κατάμεστη αίθουσα, μετά από τους χαιρετισμούς που απηύθυναν η δήμαρχος Offenbach κα. Birgit Simon, o αντιπρόξενος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Φραγκφούρτη Βασίλειος Κιουλαφής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Χρήστος Μιχαηλίδης και η υπεύθυνη για τη διοργάνωση, εντεταλμένη για θέματα ενσωμάτωσης της πόλης κα. Ana-Violeta Sacaliuc, τον λόγο έλαβε ο Δρ. Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος, ο οποίος εκτός από τη σημαντική του προσφορά σαν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ανέλαβε και το συντονισμό της.

Οι συμμετέχοντες επιστήμονες, Prof. Dr. rer. Nat. Dr. med. Nikolaos Zamboglou (εκπροσωπούμενος από την κα. Eleni Zoga, Assistentin der Strahlenklinik Offenbach), οι ειδικοί παθολόγοι κα. Angelika Bayer και Evangelos Zinonidis, ο ειδικός ιατρός πυρηνικής ιατρικής Dr. med. Alexander Barac, ο Dr. med. Konstantin Manolopoulos γυναικολόγος – ενδοκρινολόγος, η παιδίατρος Dr. med. Dimitra Hamm Le Clément Kafsiki και η οδοντίατρος Dr. dent. Evangelia Tzimogianni, ιατροί με διαφορετικές ειδικότητες ανέπτυξαν τις παρουσιάσεις τους που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων και την ανοικτή συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους ομιλητές σχετικές με τα θέματα, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Offenbach ευχαρίστησε τους ιατρούς για την προσφορά και τη συμμετοχή τους στην τόσο σημαντική ενημερωτική αυτή εκδήλωση, που σημειωτέον έγινε στην ελληνική γλώσσα. Η συζήτηση επί των θεμάτων συνεχίστηκε στο foyer με τη συνοδεία κρύου μπουφέ, καφέ και αναψυκτικών που προσέφερε το Δημαρχείο της πόλης και οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες από εκπροσώπους των φαρμακείων LÖWEN Apotheke και SCHWANEN Apotheke καθώς και του ασφαλιστικού οργανισμού AOK Offenbach που παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ