Στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2011, η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη», ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» διοργανώνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, επιστημονικό και ιστορικό συνέδριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού φιλολογικού Συλλόγου «Παρανασσός» με θέμα «Ελεύθερη Θεσσαλία 130 Χρόνια».

Στο συνέδριο θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» κ. Διαμαντής Γκίκας ως εισηγητής με θέμα «Οι Θεσσαλοί ταξιδεύουν στις γειτονιές του κόσμου με μια βαλίτσα όνειρα». Αποτελεί σημαντικό γεγονός ότι η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών καθώς και η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής έχουν αναπτύξει εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους και αποσκοπούν στην ουσιαστικότερη προβολή της Θεσσαλίας.

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της εκδήλωσης και εύχεται καλή επιτυχία στο συνέδριο.

Το απόγευμα της πρώτης μέρας (Σάββατο 19 Νοεμβρίου, 17.30μμ) θα είναι το πανηγυρικό μέρος της εκδήλωσης στο Φιλολογικό σύλλογο «Παρνασσός»*, ενώ το πρωί της Κυριακής μετά τη δοξολογία θα ακολουθήσουν ενδιαφέρουσες επιστημονικές εισηγήσεις.

Η είσοδος είναι Ελεύθερη.

* Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Τηλ.: 210 3221917, 210 3225310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ