Περισσότερα από 70 μέλη των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου και οι συνοδοί τους ταξίδεψαν στα χιονισμένα Καλάβρυτα την περασμένη Κυριακή και έζησαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία, χάρη και στο ταξίδι τους με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το οποίο τους έδωσε τη δυνατότητα να θαυμάσουν το υπέροχο φαράγγι του Βουραϊκού, μία περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους.
Φθάνοντας στα Καλάβρυτα τα μέλη των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού ξεναγήθηκαν στην πόλη, απόλαυσαν το υπέροχο γαλακτομπούρεκο και αλλά τοπικό εδέσματα.
Στη συνέχεια οι χορευτές και οι συνοδοί τους επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο, όπου στο σαλέ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, την ώρα που οι λευκές νιφάδες έπεφταν ασταμάτητα, δημιουργώντας ένα υπέροχο σκηνικό.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας π. Ανδρέας Ρηγόπουλος εφημέριος της Κέρτεζης. Το φλουρί βρήκε το μέλος των χορευτικών Αναστασία η οποία παρέλαβε έναν υπέροχο ασημένιο δαχτυλίδι, προσφορά του κοσμηματοπωλείου  Π. Αντωνόπουλου.
Οι χορευτές χάρηκαν το χιόνι και απόλαυσαν τη μαγεία του χιονισμένου τοπίου, ενώ αργά το μεσημέρι επέστρεψαν σε ταβέρνα στο Σκεπαστό για φαγητό.
Όμως, η ανεξάντλητη διάθεση των παιδιών, η καλή παρέα και το Καλλό κρασί,  δεν άργησε η συγκέντρωσή τους να μετατραπεί σ’ ένα ξέφρενο γλέντι με πολύ μουσική και χορό μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα.

Αθανάσιος Φραντζής
Πρόεδρος
KALAVRITA1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ