Η ανταποκρίτρια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓAthanasia Bewerbungsbild[1]ΝΩΜΗΣ κ. Athanasia Theel (φωτό), θα καλύψει δημοσιογραφικά για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο ΙΤΒ Βerlin με ρεπορτάζ από το ελληνικό περίπτερο και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες το 2014 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η κ. Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί σήμερα για το Βερολίνο με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στην ΙΤΒ Βerlin. Η υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου την Τρίτη 4 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τον γερμανό υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κ. Joachim Fuchtel. Επίσης θα συναντηθεί και με την υφυπουργό για τις Μεσαίες Επιχειρήσεις και τον Τουρισμό κυρία  Iris Gleiche. Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα τεθούν θέματα ελληνογερμανικής συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού, η προσέλκυση επενδύσεων και θέματα τεχνογνωσίας.

Η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει επίσης συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων τουριστικών οργανισμών (Thomas Cook, TUI) και εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρείας Air Berlin. Ακόμη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά ΜΜΕ.

Στην Έκθεση του Βερολίνου θα γίνει παρουσίαση της Κεφαλονιάς, με σκοπό την προβολή του νησιού σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης θα προβληθεί και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνει παρουσίαση του project Via Egnatia, όπου θα προβληθούν οι περιοχές της χώρας που συνδέονται μέσω αυτής της οδικής αρτηρίας.

Το ελληνικό περίπτερο θα έχει ανανεωμένη εικόνα  ενώ για πρώτη φορά είναι ιδιαίτερα αυξημένος και ο αριθμός των συνεκθετών.

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του νέου προσώπου του ελληνικού τουρισμού, το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τις Περιφέρειες της χώρας θα διοργανώσουν μεγάλη εκδήλωση για την ελληνική γαστρονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ