Συνάντηση με μέλη της Ελληνικής Κοινότητας στην πόλη του Βερολίνου, πραγματοποίησαν απογευματινές ώρες χθες, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τους  Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων κ.κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και Σπύρο Σπύρου, στα πλαίσια του 4ήμερου ταξιδιού του στην πόλη της Γερμανίας για την Διεθνή Έκθεση τουρισμού ITB.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, συνομιλώντας σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τους ομογενείς μας, ενημέρωσε τα μέλη της κοινότητας για τις δράσεις εξωστρέφειας του Δήμου μας και τις γέφυρες συνεργασίας που ανοίχθηκαν μεταξύ των δύο χωρών, με αφετηρία την αδελφοποίηση του Δήμου Λαγκαδά με τον Δήμο Steglitz- Zehlendorf του Βερολίνου. Τέλος, έθεσε στην διάθεσή τους, τις υπηρεσίες του Γραφείου Απόδημου Ελληνισμού που συστήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο μας, ως μέσο ουσιαστικής επικοινωνίας με τους ομογενείς συμπατριώτες μας ανά τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Περιφέρειας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και την προβολή της ΠΚΜ στους Γερμανούς παράγοντες του τουρισμού, αλλά και τους τουρίστες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ