H Γερμανική Αθλητική Ακαδημία είναι πλέον μια από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Β.Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2007 από δύο αδέρφια που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Μόναχο, το Σάκη και Δημήτρη Τσέτσο.

Aριθμεί πλέον πάνω από 160 παιδιά ηλικίας από 4 εώς 18 ετών και λειτουργεί στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που είναι το αθλητικό κέντρο ”SOCCERMANIA” το οποίο στο 3ο χλμ. Πλαγιαρίου-Επανομής στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Διαθέτει τρία γήπεδα 5×5 με δυνατότητα μετατροπής σε ένα μεγάλο 10×10.

Η καινοτομία των γηπέδων είναι ο τάπητας τους, εγκεκριμένος από ΦΙΦΑ (FIFA RECOMMENDED) και ΟΥΕΦΑ (UEFA CERTIFIED), μοναδικός στην Β.Ελλάδα.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με σύγχρονες μεθόδους από έμπειρους προπονητές και είναι βασισμένες στις αρχές της UEFA.

Σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες λειτουργούν τόσο αγωνιστικά όσο και τμήματα μαζικού αθλητισμού.Η πρόοδος των αθλητών μας παρακολουθείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με διάφορα τέστ αξιολόγησης.Ένα από τους βασικούς στόχους της ακαδημίας είναι η μεθοδική διδασκαλία και εκμάθηση το σύγχρονου ποδοσφαίρου τόσο στον πρακτικό όσο και στον θεωρητικό τομέα.

Όλα τα τμήματα της συμμετέχουν τόσο στα τοπικά παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ. όσο και σε διάφορα τουρνουά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και αν και μετράει μόλις λίγα χρόνια ”ζωής” οι επιτυχίες που έχει να επιδείξει κάθε χρόνο σ’ αυτά είναι πάρα πολλές.

Στόχοι της Ακαδημίας επίσης είναι:

* Η μύηση των παιδιών στον αθλητισμό.
* Η εκμάθηση των τεχνικών ικανοτήτων του ποδοσφαίρου.
* Η εξοικείωση με αλλα παιδιά της ηλικίας τους και συνεργασία μαζί τους.
* Η ανάπτυξη κοινωνικότητας και απόκτηση ομαδικού πνεύματος.
* Συμμετοχή σε camp και διεθνή τουρνουά.

Τελικός Μουντιάλ

Ο Τελικός Μουντιάλ στον εξωτερικό χώρο του Soccermania σε μεγάλη οθόνη (Projector) με σπέσιαλ Σουβλάκι και (φυσικά!!!) Άφθονη Μπύρα!

Σας περιμένουμε από νωρίς το απόγευμα για να περάσουμε μαζί μια υπέροχη ποδοσφαιρική βραδιά.

Σας παρακαλούμε να κάνετε έγκαιρα κράτηση θέσεων στο 23920.65148

Σάκης Τσέτσος

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Κινητό: (+30)6944767578, Σταθερό: (+30)2392065148

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ