• Η Δρ. Βιργινία Green επανεξελέγη στην Ολομέλεια του Επιμελητηρίου Αμβούργου

Η Δρ. Βιργινία Green, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτρια της ENCOS GmbH Engineering & Construction & Service στο Αμβούργο, επανεξελέγη για τα επόμενα τρία χρόνια στην ολομέλεια του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αμβούργου ενός εκ των μεγαλυτέρων επιμελητηρίων της Γερμανίας. Παράλληλα κέρδισε και πάλι την εμπιστοσύνη των μελών για την θέση της προέδρου της Επιτροπής για την Καινοτομία. Η ολομέλεια του επιμελητηρίου συνεδριάζει κάθε μήνα και αποτελεί το κύριο σώμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του συνόλου της οικονομίας και των επιχειρήσεων στο Αμβούργο. Για τις 55 θέσεις στην ολομέλεια υπήρξαν 80 υποψήφιοι από όλους τους κλάδους. Στις εκλογές ισχύει η αρχή «μία εταιρεία – μία ψήφος», ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκάστοτε εταιρείας, του αριθμού των απασχολουμένων και του κύκλου εργασιών.

Η Δρ. Βιργινία Green είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας και Έρευνας της Παγγερμανικής Ένωσης των Επιμελητηρίων, μέλος της συνέλευσης «Τίμιος ΄Εμπορος Αμβούργου», μέλος της Ένωσης Γερμανών Μηχανικών, επικεφαλής του τμήματος Αμβούργου του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) και μέλος της Γερμανικής Εταιρείας για το Πετρέλαιο και την Χημεία του Άνθρακα.

• Η Δέσποινα Καζαντζίδου συνομιλεί με την Υπουργό Ενσωμάτωσης της Κάτω Σαξονίας Aygül Οζκάν

Στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «Εν διαλόγω» του Υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων, Γυναικών, Οικογένειας, Υγείας και Ενσωμάτωσης της Κάτω Σαξονίας διοργανώνεται στις 8 Μαρτίου και με αφορμή την 100ή Επέτειο της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας εκδήλωση με θέμα «Ισα δικαιώματα – πού βρισκόμαστε; Μετανάστριες και επαγγελματική σταδιοδρομία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Novotel Hannover. Στο κεντρικό πάνελ της εκδήλωσης θα συνομιλήσει με την Υπουργό και η Δέσποινα Καζαντζίδου, ιδιοκτήτρια του οίκου πληροφορικής UNISOLO GmbH στο Μπράουνσβαϊκ της Βόρειας Γερμανίας.

Η Δέσποινα Καζαντζίδου είναι μέλος της Ολομέλειας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Μπράουνσβαϊκ, αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την ειδικότητα «Υπεύθυνος Πληροφορικής», επικεφαλής του τμήματος «Βορράς» του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) και ιδρυτικό μέλος του «Ιδρύματος Πολιτών» του Μπράουνσβαϊκ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Marion Olthoff, τηλ. 0511-1202984,
marion.olthoff@ms.niedersachsen.de
, www.ms.niedersachsen.de

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ