Άγιοι Σαράντα, 20.07.2010. Άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σαν αυτό του «Πρωινού Λόγου», 19/7/2010, με τίτλο «Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η συνεδρίαση της Ομόνοιας» και του ιστολογίου «borioipirotis.blogspot», 18/7/2010, με τίτλο «Προσμένοντας την Ανάσταση της Ομόνοιας», προκαλούν σύγχυση και προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην κοινότητα μας. Σεβόμαστε τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης και είναι καλοδεχούμενος ο έλεγχος, η κριτική, και η άλλη άποψη, δεν δεχόμαστε όμως να λέγονται ανακρίβειες.

Το Γενικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Σαράντα στις 17/07/2010, όχι μόνο είχε απαρτία ήταν και πολύ εποικοδομητικό. Το περιεχόμενο των συζητήσεων και αποφάσεων δημοσιεύτηκαν σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου.

Κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν την ουσία, αλλά από άγνοια, κακοβουλία ή για λόγους που δεν γνωρίζουμε ασχολούνται με τους τύπους και την παραπληροφόρηση. Η Ομόνοια συμπορεύεστε με το ΚΕΑΔ βάση αρχών και θέσεων. Θα θέλαμε να μας πουν οι κύριοι αυτοί εάν συμφωνούν με τις θέσεις αυτές ή να μας πουν τις θέσεις τους και όχι να ασχολούνται με το Ντούλε και το Μπολάνο. Όπως φαίνετε όμως, ο στόχος τους είναι αυτός.

Η «Ομόνοια», μετά την Καταστατική Συνδιάσκεψη και την έγκριση του Νέου Καταστατικού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινότητα μας, συνεχίζει με σταθερά βήματα στους στόχους που έβαλε για την ανάπτυξη και προάσπιση των δικαίων του Ελληνισμού.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ