Δημοκρατικής και μόμιμης αλλαγής του φαύλου και νόθου πολιτικού μας συστήματος

Με βαθύ αίσθημα ιστορικής ευθύνης, για τον κίνδυνο που διέρχεται η Πατρίδα μας

Εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, στρατιωτικοί, καθηγητές, πολιτικοί στοχαστές, υπάλληλοι, έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες και βιοπαλαιστές, σπουδαστές και φοιτητές, εργάτες της γης, της θάλασσας και του αέρα, συνταξιούχοι κάθε κατηγορίας αλλά και άνεργοι, με μια λέξη ο λαός της έντιμης Ελλάδας, που εργάζεται, αγωνίζεται, και μοχθεί, για επιβίωση, αλλά και για να εκπληρώνει τα καθήκοντά του απέναντι στην πατρίδα, ακόμη και με θυσία της ζωής του, όταν οι καιροί το απαιτούν, διακηρύσουμε, με οργή και αγανάκτηση, στο Πανελλήνιο, την υποκρισία, την κυνικότητα, την απάτη, την ανεπάρκεια και ανικανότητα, τη διαφθορά και τη σαπίλα της κομματικής πολιτικής ηγεσίας μας, η οποία διάβρωσε ολόκληρο το κοινωνικοπολιτικό μας σύστημα, κατά παράβαση της εντολής του λαού και εναντίον πολλές φορές των συμφερόντων του έθνους και του λαού και καθαρά ιδιοτελείς λόγους δηλ. παράνομου, ανήθικου και αδικαιολόγητου πλουτισμού και αναξιοκρατικής κοινωνικής η πολιτικής ανάδειξης κτλ. με αποτέλεσμα να οδηγήσει τη χώρα, στη γενική κρίση, στην κηδεμονία του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε και στην απώλεια η μείωση σημαντικού τομέα της εθνικής μας κυριαρχίας, για αυτό,

Καταγγελούμε

Το πελατειακό κομματικό και ολιγαρχικό πολιτικό μας σύστημα, που συγκροτούν τα αλληλο-εμπλεκόμενα συμφέροντα, στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας και της πνευματικής ζωής της χώρας μας κτλ. που μετέβαλε το δημοκρατικό μας πολίτευμα σε πελατειακό, κλεπτοκρατικό και συντεχνιακό μηχανισμό, που εξυπηρετεί τα οργανωμένα συμφέροντά τους και οδήγησε τη χώρα μας στην πολύπλευρη κρίση, και τούτο γιατί,

  1. Πρόδωσε η μειοδότησε στα εθνικά μας θέματα όπως π.χ. Βορειοηπειρωτικό, Κυπριακό, Αιγαίο, Μακεδονικό κτλ. παρά, το ολοκαύτωμα του Ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, ακολουθώντας κατευθυνόμενη, υποτελή η συμμαχική, εξωτερική πολιτική, η οποία πολλές φορές αντιτάχθηκε στα συμφέροντα του έθνους και του λαού μας.
  2. Καταχράσθηκε κάθε οικονομική ικμάδα του Ελληνικού λαού και τον πακτωλό της οικονομικής ενίσχυσης κατ’ αρχήν του σχεδίου Μάρσαλ και εν συνεχεία της Ε.Ε., η οποία διοχετεύθηκε σε ιδιοτελή συμφέροντα, αντί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της χώρας.
  3. Διέλυσε ή υποβάθμισε το κύρος, την ισχύ, την αυτονομία και την ανεξαρτησία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, με την ένταξή και διοίκησή τους από το ΝΑΤΟ, οι αποφάσεις του οποίου έρχονται πολλές φορές σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, αντί να διατηρήσει τις πιο αξιόμαχες δυνάμεις μας, εκτός αυτού, όπως κάνουν και άλλες δυνάμεις που ανήκουν σε αυτό, [π.χ. η Τουρκία], με συνέπεια η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων να αδρανήσει κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, να αποσύρει τα δύο υποβρύχιά μας, που βρίσκονταν κάτω από την αποβατική αρμάδα των Τούρκων, την οποίαν θα μπορούσαν να διαλύσουν και να απαγορεύσει η να ανακαλέσει κάθε δράση τους, που οδήγησε τους Τούρκους στην αναίμακτη και ασφαλή απόβασή τους
  4. Κατάστρεψε την γεωργία μας, με εντολή της Αμερικανικής αποστολής, της ΕΟΚ και της Ε.Ε., η περιόρισε σημαντικά την αγροτική μας παραγωγή και τις τιμές τους και κυρίως του ελαιολάδου, του καπνού κτλ. που αποτελούν τα ευγενέστερα προιόντα της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να εξαρτάται η χώρα από την εισαγωγή ακόμη και οπωροκηπευτικών, εσπεριδοειδών, κρέατος, γάλακτος κτλ. από τις γειτονικές μας χώρες.
  5. Διέλυσε την αγορά της χώρας, και την παρέδωσε στον αθέμιτο ανταγωνισμό, της οικονομικής ολιγαρχίας, στα ασύδοτα τράστ, μονοπώλια η ολιγοπώλια και στην αισχροκέρδεια, ενώ τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αντί να φροντίζουν για την εξυγίανση και λειτουργία της αγοράς, σύμφωνα με το Νόμο και τις ηθικές αρχές του ανταγωνισμού, φρόντιζαν να πλουτίζουν, επι του ασφαλούς, σε βάρος του μη προνομιούχου Έλληνα, κλείνοντας τα μάτια η παρέχοντας ευνοικές ρυθμίσεις στους ημέτερους .
  6. Στήριξε τον ασύδοτο και κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, ο οποίος με την στήριξη της πολιτικής ηγεσίας διέλυσε την Ελληνική βιομηχανία και μάλιστα την βαριά και προηγμένη Ναυπηγική βιομηχανία, τον οποίο χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί για την πολιτική της στήριξη, με αποτέλεσμα οι συνδικαλιστές να απολαμβάνουν προνομιακού καθεστώτος, να έχουν καταστεί κράτος εν κράτη και σήμερα ακόμη που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, να λειτουργούν συντεχνιακά, χωρίς υπευθυνότητα και σε βάρος των ουσιαστικών συμφερόντων του λαού, ενώ παράλληλα διαλύουν κάθε παραγωγική διαδικασία και απομακρύνουν κάθε ελπίδα ανάκαμψης της χώρας από την κρίση και την προοπτική της για οικονομική ανάπτυξη .
  7. Βοήθησε κατά τρόπο σκανδαλώδη, την οικονομική ολιγαρχία και ανέχτηκε την άγρια εκμετάλλευση του λαού, από τους φορείς του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, στον οποίο προσέφερε νομοθετική κατοχύρωση, των οικονομικών τους συμφερόντων, με φορολογικές και εργασιακές διευκολύνσεις, αλλά και με τη δυνατότητα μεταφοράς των επιχειρήσεών τους, με κρατικές επιχορηγήσεις, εκτός της Ελλάδος, με αποτέλεσμα την κάθετη μείωση της εθνικής παραγωγής, χάριν των γειτονικών – ανταγωνιστικών χωρών και αύξησης της ανεργίας στη χώρα μας.
  8. Αλλοίωσε τη μορφή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, μετατρέποντας τα κόμματα και τους βουλευτές αυτών, από εντολοδόχους και εκπροσώπους της λαικής κυριαρχίας, με ελεύθερο φρόνιμα και συνείδηση, υπέρ του έθνους και του λαού, σε λόχους πίστης και πειθαρχίας, στην εκάστοτε κλίκα των αρχηγών των κομμάτων, με σκοπό την διατήρηση και νομή της εξουσίας, για ιδιοτελείς σκοπούς, εφαρμόζοντας, την πλύση εγκεφάλου του λαού, με τα πάσης φύσεως όργανα των ΜΜΕ, για την αλλοίωση του φρονήματός του, με αποτέλεσμα τον έλεγχο και την καθοδήγησή του.
  9. Αποσάθρωσε τη λειτουργία της δικαιικής οργάνωσης της κοινωνίας μας και για λόγους αποφυγής πολιτικού κόστους, ανέχτηκε την παραβίαση των αρχών και των κανόνων του Νομικού μας συστήματος, από κοινωνικές ομάδες, πολιτικές μειοψηφίες, συνδικαλιστικές οργανώσεις και από πολιτικές η άλλες προσωπικότητες και όταν αυτές εξόφθαλμα παραβίαζαν το Νόμο η τα στοιχειώδη δικαιώματα των άλλων κοινωνικών τάξεων η ομάδων, με αποτέλεσμα την αύξηση του αναρχισμού και της εγκληματικότητας.
  10. Δανείστηκε και σπατάλησε ασυλλόγιστα, σε κοινωνικές παροχές, το Δημόσιο χρήμα της χώρας και τα κεφάλαια των Ασφαλιστικών μας Ταμείων, εντάσσοντας σε αυτά χιλιάδες ανασφάλιστους, για λόγους ψηφοθηρίας, προκαλώντας έτσι τη σημερινή οικονομική κρίση, ενώ το χρέος της χώρας υπολογίζεται στο ποσό των 350 δισεκατομμυρίων Ευρώ, τα οποία οφείλουν οι υπεύθυνοι της κρίσης να ανασύρουν, από τα θησαυροφυλάκιά τους η από εκείνους, που τα επωφελήθηκαν και να τα καταθέσουν στα Ταμεία του Κράτους, αντί να αναζητούν από τους συνταξιούχους, τους υπαλλήλους και από το λαό, που δεν φέρουν καμία ευθύνη, να πληρώσουν το μάρμαρο.
  11. Η πολιτεία οφείλει να αναζητήσει την αποκατάσταση της οικονομικής της ισορροπίας από τους υπεύθυνους που δημιούργησαν την οικονομική κρίση, με την άσκηση η τη διαχείριση της οιασδήποτε εξουσίας, την τελευταία εικοσαετία (20ετία), που αποτελεί το ανώτατο όριο της παραγραφής του παράνομου, αδικαιολόγητου και άνευ νομίμου αιτίας πλουτισμού τους, με την εφαρμογή άμεσων και συνοπτικών διαδικασιών, με κατασχέσεις, δημεύσεις και εκποίηση, των πάσης φύσεως περιουσιακών τους στοιχείων, των οικογενειών και των συγγενών τους, μέχρι και του τρίτου βαθμού αλλά και των άλλων τυχόν προσώπων που συνδέονταν μαζί τους, κατόπιν ελέγχου και τέλος στις περιπτώσεις μη ικανοποίησης του Κράτους, με την προφυλάκισή τους και την αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας των, μέχρι της πλήρους κάθαρσης της κόπρου του Αυγείου, για αυτό,
Προτείνουμε προς τον Ελληνικό Λαό

Να καταδικάσει, τα ταξικά μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος των οικονομικά αδυνάτων και αθώων πολιτών, για την κάλυψη του ελλείμματος, να αυτοοργανωθεί και να συσπειρωθεί, γύρω από ένα δημοκρατικό και λαικό φορέα, με σκοπό,

[α] Να εκδιώξει, με τις νόμιμες διαδικασίες, από την άσκηση και τη νομή της πολιτικής εξουσίας, τις κομματικές Κυβερνήσεις τα ανίκανα και διεφθαρμένα πρόσωπα η παράγωγα του πολιτικού κατεστημένου και όλους εκείνους που ευθύνονται για την πολλαπλή κρίση που διέρχεται η χώρα μας.

[β] Να απαιτήσει και να εξαναγκάσει όλους όσους καταχράστηκαν, έκλεψαν, λήστεψαν, κατασπατάλησαν η υφαίρεσαν τον πλούτο του Ελληνικού λαού, η τον μετέτρεψαν σε ατομικές η συγγενικές περιουσίες η τον φυγάδευσαν στο εξωτερικό, να τον επιστρέψουν στα Ταμεία του Κράτους οικειοθελώς, άλλως να τεθεί σε άμεση λειτουργία η διαδικασία της αναγκαστικής είσπραξης της ζημίας και του διαφυγόντος κέρδους του Ελληνικού Κράτους και του λαού .

[γ] Να αξιώσει από τους Βιομηχάνους να επιστρέψουν τα χρήματα στα Ασφαλιστικά Ταμεία, τα οποία ανέλαβαν με τόκο 2-3%, αντί του τότε ισχύοντος τόκου 15-20% της αγοράς και να υποχρεωθούν οι συνένοχες Τράπεζες, να διατηρήσουν την ρευστότητα της αγοράς, χρησιμοποιώντας τον πακτωλό των υπερκερδών που πραγματοποιούσαν η προνομιακά απόλαυσαν την τελευταία 35ετία, κατά σκανδαλώδη τρόπο, με τα τοξικά ομόλογα, τα απατηλά αμοιβαία κεφάλαια, που χωρίς κανένα έλεγχο οργίασαν στην Ελληνική αγορά, καταβροχθίζοντας δισεκατομμύρια από τις τσέπες του ανυποψίαστου λαού, τις φούσκες του Χρηματιστηρίου, τα golden boys κτλ. τα οποία μετέτρεπαν τα τραπεζιτικά κέρδη, σε προσωπικές απολαβές η περιουσίες η τα μετέφεραν στο εξωτερικό και τέλος να απελευθερώσει την αγορά, από τα τραστ, τα μονοπώλια, τα ολιγοπώλια, και τις προνομοιακές θέσεις που απολαμβάνουν στην παραγωγή και στη διάθεση των προιόντων, τα γνωστά κυκλώματα της εξουσίας, όπως π.χ. η βενζίνη, το πετρέλαιο, η ηλεκτρική ενέργεια κτλ.

[δ] Νασταματήσει τους πολιτικάντηδες, λιμοκοντόρους και κόλακες της κομματικής ηγεσίας, να μεταπηδούν από τη μια μέρα στην άλλη, σε Υπουργικούς θώκους η σε επικερδείς θέσεις και μάλιστα χωρίς να έχουν γνώση του αντικειμένου τους και να τους αντικαταστήσει από τους άξιους, εργατικούς και έντιμους υπαλλήλους των Υπουργείων η των άλλων δημοσίων φορέων, οι οποίοι θα πρέπει να προάγονται και μέχρι του βαθμού του Γεν. Γραμματέα, Διευθυντού η και Υφυπουργού, καθ’ όσον αυτοί, είναι γνώστες του αντικειμένου και συνεπώς θα είναι πιο αποτελεσματικοί, αποφεύγοντας έτσι την εκάστοτε αναστάτωση των Υπουργείων και γενικότερα των υπηρεσιών της κρατικής μηχανής, από τους νέους Υπουργούς με τις δεκάδες των συμβούλων τους.

[ε] Να πατάξει την εισφοροδιαφυγή, την φοροδιαφυγή και την φοροαπαλλαγή, εφαρμόζοντας την αρχή της Ισότητας και της Δικαιοσύνης, για όλους τους Έλληνες σύμφωνα με το Σύνταγμα, όχι μόνο ενώπιον του Νόμου, αλλά και ενώπιον πάσης άλλης Κρατικής, Δημοτικής η άλλης αρχής και να αυξήσει την φορολογία όλων όσων ασκούν επιτήδευμα, επάγγελμα, εμπορία, βιομηχανία κτλ, κατά παραχώρηση η άδεια της πολιτείας και να δημιουργήσει το κατάλληλο και ανταγωνιστικό Νομοθετικό πλαίσιο για την εισαγωγή ξένων κεφαλαίων, με πάταξη της γραφειοκρατίας και παροχή των πάσης φύσεως διευκολύνσεων, με σκοπό την γρήγορη οικονομική ανάπτυξη της χώρας, τη δημιουργία πλούτου και νέων θέσεων εργασίας.

[στ] Να απαλλάξει τη χώρα, από τους ανεξέλεγκτους οικονομικούς πρόσφυγες, που έχουν κατακλύσει τη χώρα, ζουν παρασιτικά και διαπράττουν πάσης φύσεως και παντός βαθμού εγκληματικές πράξεις. Η χώρα μας ομοιάζει με πτωχοκομείο ή χώρο εναπόθεσης του διεθνούς κοινωνικού λούμπεν και όχι πολυπολιτισμική κοινωνία όπως οι υπονομευτές της χώρας μας διακηρύσσουν.

Οι αλλοδαποί πρόσφυγες που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα πρέπει να είναι νόμιμοι, να έχουν σταθερή δουλειά, να μη ζουν παρασιτικά, να προσφέρουν επί δύο χρόνια εθελοντική κοινωνική εργασία, στο Κράτος, στους Δήμους η σε κοινωφελείς οργανισμούς, και να είναι φυλετικά συγγενείς με τους Έλληνες.

[ζ] Να ανοίξει τους φακέλους της προδοσίας της Κύπρου και της μειοδοσίας στα άλλα εθνικά μας θέματα, καθώς και τους φακέλους των πάσης φύσεως οικονομικών σκανδάλων, όλων εκείνων που άσκησαν η διαχειρίστηκαν εξουσία και σε όλους τους τομείς αυτής, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθεί Δικαιοσύνη σε όλους εκείνους οι οποίοι την στερήθηκαν, εξ αιτίας των παρεμβάσεων της πολιτικής εξουσίας και γενικότερα του κατεστημένου της χώρας, της τελευταίας 35ετίας.

[η] Νααπαιτήσει(α)ταερτζιανάκύματα (ηλεκτρομαγνητικά κύματα) που διέρχονται από τους ουρανούς της Ελλάδος και ανήκουν στον Ελληνικό λαό, να χρησιμοποιούνται επ’ωφελεία του Κράτους και των συμφερόντων του λαού, και όχι υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων, από Ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για λογαριασμό τους ή προπαγανδίζουν υπέρ ιδιοτελών, ξένων η αμφιβόλου προς τα εθνικά μας συμφέροντα στόχων η συμφερόντων και (β) οι υδρογονάνθρακες και τα πάσης φύσεως ορυκτά και μεταλλεύματα, που βρίσκονται εντός των ορίων της Ελληνικής επικρατείας δηλ. εντός της εδαφικής της έκτασης, ηπειρωτικής, νησιωτικής και θαλάσσιας, δηλ. των εσωτερικών της υδάτων, της αιγιαλίτιδας ζώνης, της ομόρου ζώνης, της υφαλοκρηπίδας και της αποκλειστικής οικονομικής της ζώνης, να διασφαλιστούν υπέρ του Ελληνικού Κράτους και του λαού.

[θ] Να σταματήσει επί τέλους το μονοπώλιο της πολιτικής εξουσίας, από τις μαριονέτες της οικονομικής ολιγαρχίας, η οποία διαφεντεύει τη χώρα, με κλειστού κύκλου πρόσωπα, υπηρεσίες και συμφέροντα, που συνθέτουν την πολιτική και οικονομική “φεουδαρχία” της χώρας, προκειμένου, με σκοπό να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες σε όλους τους άξιους Έλληνες να δημιουργήσουν και να επικεντρωθεί η προσπάθεια της χώρας, στην οικονομική της ανάπτυξη και σε όλους τους τομείς, με πρωταρχικό σκοπό την πλήρη απασχόληση του εργατικού και επιστημονικού δυναμικού της,

[ι] Να επιστρέψει η κοινωνία μας στις ρίζες της και να επανεξοπλιστεί η θικά, αρχίζοντας από τα Σχολεία, τα Πανεπιστήμια αλλά και από τους χώρους δουλειάς, που σημαίνει να απαλλαγή από όλα τα φαινόμενα διαφθοράς, σαπίλας και αμοραλισμού, που έχουν εμποτίσει τη δημόσια και δημοτική εξουσία της χώρας και κατ’ επέκταση την κοινωνία μας και κυρίως τη νεολαία μας, που διαφθείρεται σε καθημερινή βάση, από τις χιλιάδες τα χαμαιτυπεία που λειτουργούν σε ολόκληρη την Ελλάδα και συμβάλουν στο τεράστιο δημογραφικό μας πρόβλημα, με τις σεξουαλικά απελευθερωμένες νεαρές, οι οποίες προχωρούν σε εκατοντάδες χιλιάδες αμβλώσεις το χρόνο, με τους εκατοντάδες χιλιάδες εξαρτημένους από τις ουσίες, που μαζί με τις χιλιάδες ηλίθια θύματα της ασφάλτου, έχουν αποδεκατίσει τη χώρα, από τον πιο σημαντικό παραγωγικό της δυναμικό και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

[κ] Να πατάξει τη γραφειοκρατία, η οποία για να λειτουργήσει, να προωθήσει και να επιλύσει τα προβλήματα του λαού, πρέπει πρώτα να « λαδωθεί « και να ιδρύσει Ανεξάρτητες Εποπτικές Αρχές, οι οποίες θα πρέπει να παρεμβαίνουν αυτοδικαίως, με την απλή έστω γνώση του προβλήματος στις αρμόδιες υπηρεσίες, για την απόδοση άμεσων λύσεων, χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη καταγγελία η σύμπραξη του λαού, για την ενεργοποίηση των αρμοδίων αρχών .Οι ανεξάρτητες αυτές αρχές θα πρέπει να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν εκτός από τις υπηρεσίες και στην κοινωνία, στις πόλεις, στίς συνοικίες αλλά και στα χωριά, για να ελέγχουν και να αποδίδουν άμεση λύση στις συναλλαγές των πολιτών και στην απαλλαγή τους, πολλές φορές, από την προσφυγή τους στη βραδυπορούσα Δικαιοσύνη.

[λ] Να αναθέσει χωρίς καμιά χρονοτριβή το έργο της έρευνας του πόθεν έσχες, σε δικηγόρους, νομικούς, συμβολαιογράφους, υποθηκοφύλακες, αλλα και σε κάθε πολίτη κτλ. έναντι της κατά νόμο αμοιβής τους, όλων όσων άσκησαν έξουσία, δημόσια, δημοτική, η κοινωνικής ωφέλειας κτλ. για τον εντοπισμό των πάσης φύσεως περιουσιακών τους στοιχείων σε ακίνητα, μετρητά, μετοχές, ομόλογα, καταθέσεις, πολυτελή τρόπο ζωής κτλ. στην Ελλάδα η στο εξωτερικό, που φέρονται στο όνομά τους η στο όνομα των συγγενών τους μέχρι τρίτου βαθμού η και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, προκειμένου να αρχίσει στη συνέχεια η διαδικασία για την επιστροφή τους στα ταμεία του Κρατους.

[μ] Να επιστρατεύσει όλους τους έντιμους, άξιους, έμπειρους και ανιδιοτελείς πολίτες, οι οποίοι θα πρέπει να κληθούν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για τη σωτηρία της πατρίδας, για αυτό επιβάλλεται η δημιουργία ενός πολιτικού πυρήνα, ο οποίος θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τις απαιτούμενες εργασίες, που είναι απαραίτητες κατά Νόμο, για την υλοποίηση του στόχου αυτού,

[ν] Να αποδοκιμάσει και να εξαναγκάσει την πολιτική ολιγαρχία να αναγνωρίσει την ανικανότητά και την ανεπάρκειά της στην άσκηση της εξουσίας, στην ευθύνη της για την πολύπλευρη κρίση της χώρας μας, ώστε να αναγκαστεί να παραιτηθεί από την δήθεν προσπάθειά της, να αποκαταστήσει τα πράγματα, γιατί δεν πείθει κανέναν .

Εισηγούμαστε

Στους μη υποταγμένους, ελεύθερους, αυτόνομους και ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ, να μην περιμένουν να σωθούν από αυτούς, που κατά τεκμήριο είναι υπεύθυνοι, αλλά να δραστηριοποιηθούν και να προχωρήσουν στην ίδρυση ενός πολιτικού πυρήνα, sui generis, που θα στοχεύει στην νόμιμη ανατροπή του υφιστάμενου ολιγαρχικού πολιτικό – πελατειακού συστήματος εξουσίας, με τους κομματικούς μηχανισμούς ποδηγέτησης του λαού, εισάγοντας στοιχεία της Αμεσης Δημοκρατίας, που θα έχει τίτλο τη λέξη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που είναι το ζητούμενο της εποχής μας, και έμβλημά του τη μορφή της θεάς της Δικαιοσύνης, που αποτελεί την υπέρτατη κοινωνική αξία, για αυτό και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι την είχαν θεοποιήσει.

Ο Sui Generis πολιτικός, πυρήνας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η έλλειψη της οποίας έφερε τη χώρα μας σε γενική κρίση και στην απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, στο τομέα της οικονομίας, θα έχει σαν πρωταρχικό του στόχο, να απονέμει στον κάθε πολίτη το προσήκον, να ορίζει ποιο είναι το καλό και ποιο είναι το κακό, να αποζημιώνει το θύμα και να τιμωρεί το δράστη.

Η καθίδρυση της Δικαιοσύνη συνεπάγεται το σεβασμό των κανόνων, προδιαγραφή της συμπεριφοράς των ατόμων μεταξύ τους και προσδιορισμό των δικαιωμάτων και των καθηκόντων των πολιτών.

Ειδικότερα στα πλαίσια της πορείας μας, για την σωτηρία της Πατρίδας, ο φορέας Δικαιοσύνη θα επιδιώξει .

Α) Την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, την τιμωρία των υπεύθυνων της κρίσης και την επιστροφή των χρημάτων στα Ταμεία του Κράτους.

Β) Την ανασυγκρότηση του Κράτους επί νέων βάσεων

Γ) Την προετοιμασία της χώρας για Συντακτική Συνέλευση.

Δ) Την συγκρότηση του «Ελληνικού Κοινοβουλίου Δικαιοσύνης»

Ε) Την ψήφιση «μόνιμου εκλογικού συστήματος πολλαπλής επιλογής», με ενιαίο ψηφοδέλτιο και ελεύθερη συμμετοχή στα κοινά και στις εκλογές, κάθε έντιμου Έλληνα πολίτη, που θα έχει συνειδητοποιήσει το ρόλο του, του εκπροσώπου του λαού.

Η δημιουργία όμως του φορέα Δικαιοσύνης και η επίτευξη των ανωτέρω στόχων, όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι υπόθεση ολίγων ανθρώπων, αλλά υπόθεση ενός κινήματος λαού, που θα θελήσει νόμιμα και ειρηνικά να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, προκειμένου να αλλάξει το ολιγαρχικό και πελατειακό πολιτικό σύστημα, να εφαρμόσει τις αρχές και τους κανόνες της Δικαιοσύνης και της Ισότητας προς πάσα κατεύθυνση, να προχωρήσει στην κάθαρση και την τιμωρία, όλων όσων έβλαψαν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, για αυτό

Καλούμε σε ειρηνική επανάσταση με όπλο το νόμο

Κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, γέρους νέους και παιδιά, τους ανιδιοτελείς Έλληνες πολίτες της άλλης Ελλάδας, που υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης, συμφωνούν με την διακήρυξη αυτή, αισθάνονται ευθύνη για το μέλλον της χώρας και επιθυμούν να συμβάλουν, στο να αναγεννηθεί η Ελλάδα, με την επιβολή των αρχών και των κανόνων της Δικαιοσύνης και τους ζητούμε να διερευνήσουμε μαζί τη δυνατότητα υλοποίησης του στόχου αυτού και με την τήρηση κάθε εχεμύθειας, για τα «προσωπικά δεδομένα», όσων τυχόν επιθυμούν να λάβουν μέρος, τους παρακαλούμε,

(α) Να απευθύνουν τη σύμφωνη γνώμη τους στο περιοδικό ΔΙΕΝΕΣ ΒΗΜΑ, με όλα τους τα στοιχεία και

(β) Να δηλώσουν εάν επιθυμούν, οι ίδιοι η άλλοι, να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές, με τον φορέα Δικαιοσύνη .

Τέλος πληροφορούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι η πρόταση αυτή είναι πρωτοποριακή, βασίζεται στην αυτονομία και την ελευθερία του κάθε ατόμου, να ενεργήσει όπως αυτό επιθυμεί, για την κάθοδό του στις εκλογές και για τον τρόπο προβολής του.

Οι υποψήφιοι αυτοί θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα και ανεξάρτητα δηλ. χωρίς κομματικό Πρόεδρο η Αρχηγό ή Κεντρική Διεύθυνση, αλλά με μοναδικό συνδετικό ιστό – για την πλήρωση των προϋποθέσεων του νόμου- τον πυρήνα Δικαιοσύνης, που δημιουργείται στα πλαίσια του περιοδικού Διεθνές Βήμα, ενώ τα όργανα του φορέα της Δικαιοσύνης, όπως ο Πρόεδρος η Αρχηγός, το Πολιτικό Γραφείο, η Εκτελεστική Γραμματεία, η Κεντρική Επιτροπή κτλ. θα εκλεγούν και θα αναδειχθούν, από τη Γεν. Συνέλευση η οποία θα συνέλθει και θα συγκροτηθεί από όλους εκείνους οι οποίοι θα έχουν λάβει μέρος ως υποψήφιοι στις βουλευτές εκλογές, μετά την διεξαγωγή και την έκδοση των αποτελεσμάτων, ώστε με τον τρόπο αυτό και με δεδομένο ότι όλοι είμαστε ίσοι, θα ξεπεράσουμε το βασικό μειονέκτημα που έχουν οι διάφορες πολιτικές κινήσεις, για το ποιος θα είναι ο Πρόεδρος, Αρχηγός η Γενικός Γραμματέας κτλ., ώστε να καταστεί δυνατό να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας, που είναι η ανατροπή των πολιτικών κομματικών ολιγαρχιών, και η επαναφορά ένος γνήσιου Δημοκρατικού Πολιτεύματος με στοιχεία της Άμεσης Δημοκρατίας, και τούτο γιατί η προσπάθεια αυτή, δεν αποβλέπει στην δημιουργία κομματικού φορέα, δεν υποκρύπτει ιδιοτελή συμφέροντα, αλλά κινείται στα πλαίσια της Συντακτικής Συνέλευσης, για να σώσουμε τη χώρα μας, να την βγάλουμε από την κρίση και την παρακμή, με την εφαρμογή στοιχείων και αρχών της άμεσης Δημοκρατίας, που αποτελεί προυπόθεση και αγαθό για την ειρηνική κοινωνική συμβίωση, χωρίς κομματικά καπελώματα, αρχηγικές κλίκες, ίντριγκες και κλειστούς κύκλους προσώπων και συμφερόντων, που καλλιεργούνται και υποθάλπονται στους κομματικούς μηχανισμούς .

Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε τους ενδιαφερομένους .

Να δηλώσουν σε ποια από τις παρακάτω Επιτροπές θα μπορούσαν να ενταχθούν ήτοι :

  • Επιτροπή «Σοφών», για την παροχή «συμβουλών».
  • Επιτροπή Έρευνας, για κάθαρση και τιμωρία, των υπευθύνων, της πολύμορφης κρίσης της χώρας μας.
  • Επιτροπή σύνταξης νόμων Δημοκρατικής Δικαιοσύνης.
  • Επιτροπή εθνικών θεμάτων και Εθνικής Αμυντικής πολιτικής.
  • Επιτροπή ορυκτού πλούτου και ενέργειας
  • Επιτροπή Εθνικής, θρησκευτικής και κοινωνικής παιδείας
  • Επιτροπή έρευνας για το «πόθεν έσχες» όλων όσων άσκησαν εξουσία από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
  • Επιτροπή μελέτης της γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής θέσης της χώρας.
  • Επιτροπή για την γρήγορη οικονομική ανάπτυξη της χώρας και τις ξένες επενδύσεις.
  • Επιτροπή ερεύνης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
  • Επιτροπή μελέτης των οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας.
  • Επιτροπή μελέτης του οργανωμένου και μη εγκλήματος.
  • Επιτροπή μελέτης της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, traficing γυναικών, κ.τ.λ.
  • Επιτροπή έρευνας του έργου της Επιτροπής ανταγωνισμού.
  • Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Χώρας.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι, η πρόταση μας αυτή, για την «ίδρυση» του πολιτικού πυρήνα της Δικαιοσύνης, βασίζεται στην Αυτοοργάνωση των Πολιτών, στα πλαίσια των αρχών της Δικαιοσύνης της Ισότητας, της Ελευθερίας και της άμεσης Δημοκρατίας και λαμβανομένου υπόψιν ότι ολοι οι πολίτες είναι ίσοι, χωρίς Πρόεδρο, Αρχηγό, Πολιτικό Γραφείο, Εκτελεστική Γραμματεία, Κεντρική Επιτροπή κτλ. οι οποίοι θα εκλεγούν μετά τις εκλογές από τη Γενική Συνέλευση, όλων όσων θα λάβουν μέρος στις προσεχείς εκλογές, ως υποψήφιοι της Δικαιοσύνης και για θητεία τεσσάρων ετών [4], μετά το πέρας των οποίων, όλοι εκλεγέντες και μη, θα υποβάλουν την παραίτησή τους, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα διενεργήσει τις νέες εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων,

Στις εκλογές αυτές, θα μπορούν να είναι υποψήφιοι και τα προηγούμενα μέλη των Οργάνων της Δικαιοσύνης, πλην όμως η εκλογή αυτών θα περιορίζεται στο ένα τρίτον εξ αυτών [1/3] και μόνο, ώστε με τον τρόπο αυτό, να αποφεύγεται η δημιουργία προσωπικών κατεστημένων, αλλά να υπάρχει και συνέχεια η εμπειρία και να επιβραβεύονται όσοι άσκησαν επιτυχώς το λειτούργημά τους, πλην όμως η τυχόν νέα θητεία τους, θα είναι και η τελευταία, γιατί η εκπροσώπηση του λαού, δεν είναι επικερδές επάγγελμα αλλά λειτούργημα, υπερ του έθνους και του λαού.

Με την ελπίδα ότι όλοι οι μη υποταγμένοι ΈΛΛΗΝΕΣ, έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους και ότι θα θελήσουν να λάβουν μέρος σε μια τίμια και ανιδιοτελή και εθελοντική προσπάθεια, που αποτελεί το μοναδικό και νόμιμο δρόμο, για την σωτηρία και την απαλλαγή της πατρίδας μας, από τη θηλιά της διεφθαρμένης και σάπιας πολιτικής ολιγαρχίας, η της αναχρονιστικής και απολιθωμένης ιδεολογίας, του πελατειακού πολιτικού συστήματος και του προδοτικού παρελθόντος, που συνεχίζουν να καταστρέφουν και να υπονομεύουν τη χώρα, για αυτό καλούμε να δώσουν το παρόν άτομα η ομάδες ατόμων, σύλλογοι, σωματεία, διάφορες οργανώσεις, πολιτικέςκινήσεις, περιοδικά, εφημερίδες, διάφοροι σταθμοί, τηλεοπτικά Blogs κτλ.

Φύλακες Γρηγορείτε γιατί οι Καιροί ου Μενετοί.

Αθήνα 2010 – Διεθνές Βήμα –
Email: tmylonas@yahoo.com

Υ.Γ. Τέλος δηλώνουμε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι η πρότασης αυτή γίνεται για να παράσχει νέες ιδέες στους ενδιαφερομένους, για τη δημιουργία ενός νέου φορέα, για Δικαιοσύνη και Κάθαρση, που είναι το Αίτημα της εποχής και όχι από προσωπικά η ιδιοτελή συμφέροντα …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ