Η Δήμαρχος κυρία Rutter με τον πνευματικό της Αρχιμανδρίτη Δαμιανό Κωνσταντίνου ο οποίος επιμελήθηκε το πρόγραμμα

Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη η κυπριακής καταγωγής Δήμαρχος του Barnet, Lisa Rutter, τιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου, από συναδέλφους της στο Δημοτικό Συμβούλιο, από άλλους Δημάρχους του Βορείου Λονδίνου και την παροικία σε μια ελληνορθόδοξη θρησκευτική εκδήλωση με ύμνους και προσευχές από την χορωδία του Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού και Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Golders Green προϊσταμένου του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Τροπαίου Αθανάσιου. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι άλλων εκκλησιών, η βουλευτής Theresa Villiers, η ευρωβουλευτής Λονδίνου Μαρίνα Γιαννακουδάκη, ο Πρόεδρος των Ελληνορθόδοξων Κοινοτήτων Μεγ. Βρετανίας Μάριος Μηναϊδης, ο προϊστάμενος της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής Σάββας Παυλίδης, εκπρόσωποι της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας, εκπρόσωποι παραρτημάτων κυπριακών κομμάτων και άλλοι παροικιακοί παράγοντες.

Ακολούθησε δεξίωση στη διάρκεια της οποίας μίλησε η κυρία Rutter ευχαριστώντας για την τιμή που της έγινε.

Φωτογραφία: Η Δήμαρχος κυρία Rutter με τον πνευματικό της Αρχιμανδρίτη Δαμιανό Κωνσταντίνου ο οποίος επιμελήθηκε το πρόγραμμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ