Tην 11η επιχειρηματική συνάντηση, σε συνδυασμό με ενημερωτική ημερίδα, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας.

Θέματα της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί 7 έως 10 Οκτωβρίου 2013, στην Αθήνα, θα αποτελέσουν οι τελευταίες εξελίξεις στην αγορά φωτοβολταϊκών και η εφαρμογή των σχετικών τεχνολογιών σε πάρκα και στέγες, η περιγραφή των εν λόγω αγορών σε Ελλάδα και Γερμανία και η επιδίωξη επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιριών.

Εκπρόσωποι γερμανικών φορέων θα παρουσιάσουν τη γερμανική αγορά φωτοβολταϊκών, ενώ Έλληνες εισηγητές θα περιγράψουν την εξέλιξη των φωτοβολταϊκών στην ελληνική αγορά και τα επίκαιρα δεδομένα. Επίσης επιλεγμένες γερμανικές εταιρίες θα αναλύσουν τις τεχνολογίες τους σε ελληνικές εταιρίες και πολλαπλασιαστές του κλάδου, κατά τη διάρκεια ημερίδας, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA.

Σημειώνεται ότι στα επιχειρηματικά ταξίδια του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, εκτός από γερμανικές εταιρίες, λαμβάνουν μέρος και υψηλόβαθμοι παράγοντες φορέων της γερμανικής αγοράς, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούν ως αξιόπιστοι πολλαπλασιαστές οικονομικών ή άλλων πληροφοριών που συλλέγουν.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, συμβάλλοντας στη δημιουργία οικονομικών συνεργασιών για Ελληνικές και Γερμανικές επιχειρήσεις, επικεντρώνεται σε τομείς σχετικούς με τις επενδύσεις, τη μεταφορά τεχνολογίας και τις εμπορικές συναλλαγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ