Το απόγευμα της Κυριακής στις 30 Ιανουαρίου και μετά από μια χιονισμένη διαδρομή προς το Ulm στην πιο ακριτική τοπική οργάνωση της ΝΔ, παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας ο πρόεδρος Τάσος Βασιλειάδης μαζί με άλλα μέλη της ΝΟΔΕ. Την εκδήλωση τίμησαν και μέλη του Τοπικού Πυρήνα Heidenheim με τον Πρόεδρο Λάζαρο Καλπακίδη.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Κώστας Παπαδόπουλος ευχαριστώντας τους παραβρισκόμενους για την συμμετοχή τους, τους μοίρασε δώρα και ημερολόγια της Τοπικής Οργάνωσης και ευχήθηκε να δούμε τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία σύντομο στο Τιμόνι της Χώρας.

Ο κ. Βασιλειάδης εκπροσωπώντας την Νέα Δημοκρατία και την ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Βάδης Βυρτεμβέργης αφού ευχαρίστησε την Τοπική Επιτροπή για την πρόσκληση, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, στα δε μέλη και τους φίλους του κόμματος ευχήθηκε υγεία και προκοπή τόσο σ’ αυτούς, όσο και στις οικογένειες τους. Στη συνεχεία ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και τους μετέφερε τον παλμό της Νέας Δημοκρατίας όπως και το ενδιαφέρον και την ζεστασιά που τρέφει ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς για τις Οργανώσεις του Εξωτερικού. Συγκίνηση προκάλεσε το ενδιαφέρον και η επιθυμία των παραβρισκόμενων σύντομα η Νέα Δημοκρατία να αναλάβει και πάλι τα ινία της χώρας ώστε η Ελληνίδα και ο Έλληνας να βρουν ξανά την αισιοδοξία τους στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ